reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja nie tyle co na niej śpię co się w nią wtulam. Wkładam między uda jeden koniec i układam tak żeby było miejsce na brzuch. A górny koniec wtulam między cycki i obejmuję ją rękoma. A od tyłu przytula mnie Ł i wtedy śpię na boku bezpieczna jak dziecko. Ł też jest zadowolony bo się nie boi że nas zgniecie ręką w nocy ^^
Ja śpię tj Ty tylko z innym facetem ;)

Hej kochane!
Czy u Was tez ostatnio tak kiepsko z samopoczuciem? U mnie jakas tragedia, czuje sie jakbym miala dola i nic porzadnie nie potrafila ogarnac, dzisiaj sie rozbeczalam jak dziecko i to praktycznie bez powodu..:/ myslalam, ze jak bede miec tyle czasu, to wszystko ponadrabiam, na biezaco bedzie czysto wszedzie, bedzie codziennie pyszny obiad, a ja czasem mam takie dni, ze sie czuje jak borok jakis zupelny :(

@gie_er ale sie musiałaś dziewczyno nastresowac, najwazniejsze, zeze z dzidzia wszystko dobrze, mysle, ze teraz mozesz byc juz spokojna i dobrej mysli, odpoczywaj ;*

1499673351-aaaaaa.jpeg

Moje drobne marzenie zostalo spełnione :D hahah

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Jej, ale mi smaka narobilas ;)

Hej kochane!
Czy u Was tez ostatnio tak kiepsko z samopoczuciem? U mnie jakas tragedia, czuje sie jakbym miala dola i nic porzadnie nie potrafila ogarnac, dzisiaj sie rozbeczalam jak dziecko i to praktycznie bez powodu..:/ myslalam, ze jak bede miec tyle czasu, to wszystko ponadrabiam, na biezaco bedzie czysto wszedzie, bedzie codziennie pyszny obiad, a ja czasem mam takie dni, ze sie czuje jak borok jakis zupelny :(

@gie_er ale sie musiałaś dziewczyno nastresowac, najwazniejsze, zeze z dzidzia wszystko dobrze, mysle, ze teraz mozesz byc juz spokojna i dobrej mysli, odpoczywaj ;*
Marzę, żeby jutro mnie wypuścili bo dla mnie szpital to koszmar. Jestem taką miękką dupą, że jak pomyślę o nocy bez męża i córki to wyje jak głupia [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane!

Tez myślałam ile to ja rzeczy zrobię jak bede na zwolnieniu a tymczasem nie ogarniam wcale... Ale kiedyś to minie. Przyjdzie dzień i zrobię wszystko. Nie zmuszaj sie bo wlasnie tylko sie zdolujesz.

reklama
@gie_er trzymam kciuki, że szybko wrócicie do domu [emoji9]

Staram się Was podczytywac ale nie wszędzie tu jest zasieg.
Mąż wczoraj wrócił do Warszawy i zostałam sama z córką i 15letnia siostrzenica. I jak narazie nie mogę narzekać, no bardzo mi pomaga.

Wróciliśmy z plaży i zaraz jakoś obiad zjemy. Ja dziś chyba że długo na słońcu byłam bo coś słabo się czuje.

1499692139-aaaaaa.jpeg

m3sx3e3k25iia4nv.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry