Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Biedna jesteś. Zdrowiej jak najszybciej :*Hej dziewczyny, nie wrzucam dziś kalendarza - nie mam siły. dziś niedziela, więc nikt nie wizytuje.
Noc mnie umordowała, 2 razy się przebierałam, nie wyspana jestem... Będę z doskoku, nawet mi sie nie chce przeczytać co się działo wczoraj wieczorem/dziś rano.... sorki, nadrobię może jutro.
On już jest wystajacy, heh. Pewnie jedno z drugim się łączy. Dziś boli troche mniej, może przejdzie całkiemKurcze, nie wiem dlaczego możesz tak mieć. Może przez napięcie skory po prostu ? Tak jak swędzenie przy rozciaganiu tylko taki bol, tkliwosc. Albo może pępek będziesz miała wystający i sie robi już taki. Nie mam pojecia
![]()
W sklepach stacjonarnych pewnie bez problemu zamówisz konkretny model, nie wiem jak z internetowymi. Pewnie w tych największych dino, bobowozki najpierw bym spróbowałaDzień dobry [emoji9]
My od 6.00 na nogach. Wczoraj przyjechaliśmy do mojej siostrę i zostaliśmy na noc. W dzień leniuchowanie w ogrodzie a wieczorem grill![]()
Zdecydowałam się na wozek. I teraz problem? Nigdzie w Internetowych sklepach nie m koloru który chce. Orientujecie się może czy w sklepach z wózkami jest możliwość zamówienia konkretnego koloru? Oczywiście to nie tak, że wymyśliłam kolor. Ten model jest w tym kolorze tylko aktualnie nigdzie nie mogę bo znaleźć[emoji45]
![]()
![]()