Rossiczka
Moderatorka
Tiny love racja, tiny star to pościele :-)Tiny Love chyba
Ja jeszcze chce baby bjorn.
A na jaki chciałaś?
![]()
Baby bjorn fajny, ale mi marzy się stokke
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tiny love racja, tiny star to pościele :-)Tiny Love chyba
Ja jeszcze chce baby bjorn.
A na jaki chciałaś?
![]()
Też mi się podoba ale cena przeraża. Ja będę szukać pewnie sprzętów na Ebay uk. I jak będę u teściów to obok nich są co niedzielę takie wyprzedaże, gdzie ludzie przyjeżdżają z okolicy i sprzedają właściwie wszystko. Carboot to się nazywa i pewnie będę tam też szukac. Jak byłam ostatnio to pełno było takich sprzętów ale wtedy nie byłam w ciążyTiny love racja, tiny star to pościele :-)
Baby bjorn fajny, ale mi marzy się stokke
Mi pomagają migdały.Co na zgage domowego? Bo umieram juz powoli a głód mnie meczy(
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To musze isc kupic koniecznieMi pomagają migdały.
![]()
Siemię lniane taka gęstą papka, lub mlekoCo na zgage domowego? Bo umieram juz powoli a głód mnie meczy(
Jutro po drodze od lekarza rano skocze na zakupy bo meczy mnie mocnoSiemię lniane taka gęstą papka, lub mleko
Ja jeśli migdały nie działają to biorę gaviscon. Gin mi polecił jeszcze w ciąży z córką. Teraz też mnie ratuje.Jutro po drodze od lekarza rano skocze na zakupy bo meczy mnie mocno
Ale ja juz w niemczech... nie pomyślałam zeby w polsce cos na zgage kupicJa jeśli migdały nie działają to biorę gaviscon. Gin mi polecił jeszcze w ciąży z córką. Teraz też mnie ratuje.![]()
![]()
Mają niemiecka stronę więc pewnie też jest dostępnyAle ja juz w niemczech... nie pomyślałam zeby w polsce cos na zgage kupic