iwilleatyou
Fanka BB :)
Oooo dziekuje :***Mają niemiecka stronę więc pewnie też jest dostępny
Link do: Die Schutzbarriere gegen Reflux & Sobrennen | Gaviscon
![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oooo dziekuje :***Mają niemiecka stronę więc pewnie też jest dostępny
![]()
Jest znalazlam w saszetkach i ampulkach po 10 ml 24 po 11 euro. Zapytam jutro w aptece na miescieMają niemiecka stronę więc pewnie też jest dostępny
![]()
Uwielbiam Carbooty[emoji7] [emoji1]Też mi się podoba ale cena przeraża. Ja będę szukać pewnie sprzętów na Ebay uk. I jak będę u teściów to obok nich są co niedzielę takie wyprzedaże, gdzie ludzie przyjeżdżają z okolicy i sprzedają właściwie wszystko. Carboot to się nazywa i pewnie będę tam też szukac. Jak byłam ostatnio to pełno było takich sprzętów ale wtedy nie byłam w ciąży
![]()
Ja mam ten w syropie i w smaku jest średni. Gęsty, biały płyn [emoji28] [emoji28]Jest znalazlam w saszetkach i ampulkach po 10 ml 24 po 11 euro. Zapytam jutro w aptece na miescie)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Syropu nie znalazlam hehe ale mi to obojetne byle pomagaloJa mam ten w syropie i w smaku jest średni. Gęsty, biały płyn [emoji28] [emoji28]
Mój A. ma tylko jedno skojarzenie z nim i zawsze jak biorę to patrzy z obrzydzeniem. [emoji23]
Ale działa. [emoji4]
![]()
O rany, jakbym o moim czytała hihihihi. Mężowie <3Ja mam ten w syropie i w smaku jest średni. Gęsty, biały płyn [emoji28] [emoji28]
Mój A. ma tylko jedno skojarzenie z nim i zawsze jak biorę to patrzy z obrzydzeniem. [emoji23]
Ale działa. [emoji4]
![]()
Też mam czasami gorsze dni, ale jutro wstaniesz i bedzie lepiej. A ta baba ze sklepu to wredna cipa. U nas tez taka jest. Az sie zakupow nie chce robic. Kiedy zwrocilam jej uwage przy kierowniku, a on biedny mowi ze nie ma komu pracowac i on pracuje od poniedzialku do niedzieli jedna zmiane a ona druga, bo nikt sie na ogloszenia nie zjawia...Ja dziś juz mam dość . Ogarnęłam mieszkanie . Ogarnęłam auto w środku . Pranie . Pojechałam do sklepu Nie dość że babka jakąś stara mi się wpiepszyla z wózkiem pełnym zakupów bo ja nogi strasznie bolały ponoć i taka chora była ze musiała się wpierniczyc to jeszcze w sklepie mamy taką chamska sprzedawczyni bo biorąc ziemniaki jakimś cudem strzeliła jej reklamówka i rozsypaly się po sklepie .. i rzuciła mi przed nos reklamówka i mówi niech sobie Pani pobiera .. a mi nie dość że już słabo się robiło po całym dniu miałam dość ... wzięłam ta reklamowe a zemna stał takie młode małżeństwo . I facet widząc mnie z brzuszkiem ze ciężko mi się schylic wziął odemnie ta reklamowke i mówi że ja Pani pozbieram niech się Pani nie schyla bo nie wolno .a mi odrazu uśmiech ze są na tym świecie dobrzy ludzie . I w dodatku zaniósł do auta mi zakupy . A w dodatku jedna ręką trzymał swoje dzieciątko co miało może z miesiąc może dwa a druga zbieral te cholerne ziemniaki . I wróciłam do domu ugotowalam rosół na jutro bo mam smaka . Powiesiłam ciuchy na suszarce bo nie doschly na polu . I powiem wam . Mam dość nie mam sił juz na nic . Wiec chyba pozostaje mi tylko pójść spać .
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom