reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@Ankuś tulę mocno i ślę ciepłe myśli :* No i kciuki za babcię oczywiście też zaciśnięte :*
@eklerkaa dużo siły dla Ciebie i Syna. No i szybkiego powrotu do zdrowia :)

Ja może wielka nie jestem. Ale przy tym ile ważyłam czuję się jak hipcio :D Na szczęście idzie głównie w brzuch i cycki. Tak jak pisałam na brzuszkach, wolę siebie plecami do lustra, hihihihi :)

@reniuszek, u Ciebie wszystko okay? Zamilkłaś coś ostatnio :*
Dziękuję bardzo :)

@iwilleatyou ! Dokładnie tak jak masz w nicku - zjem Cię xD Hihihi. Ja za knedle to bym się oddała normalnie ^^ I kluseczki <3 Pysznie to wygląda

@reniuszek no jesteś! Co ja Cię do odpowiedzi muszę wzywać? ;) Trzymam kciuki za górki :) Ja dziś idę z nadzieją do lekarza na TAK w kwestii basenu.
Edit. Zapomniałam Ci odpowiedzieć. Kulka już ma się dobrze. Łasi się i tuli na non stopie :) I je już seler! <3 A to znaczy że doszedł do siebie w 100% :)

@eklerkaa no to Synuś będzie biegał na wakacjach i zbierał podpisy od potencjalnych kandydatek na wakacyjną miłość :D Dziewczyny lubią łobuziaków ;) Pilnuj Go tam, hihihi :) Swoją drogą masz młodego przystojniaka <3

Idę grzać naleśniki z dżemikiem bo mi już burczy brzuś. ;) Całuję piękne moje Grudniówki :*

Oj o przytuleniu nie było mowy, taka zła byłam. Babcię wciąż operują.
Ankuś duzo zdrowia dla babci, żeby szybko wróciłam do zdrowia. Mam nadzieję, że z mężem szybko wszystko wróci do normy i zapomnicie o tej kłótni

Mój T. właśnie zadzwonił, że miał stłuczkę z Tirem, nic mu nie jest zderzak porysowany więc idzie auto do blacharza na 4-5 dni, więc mój mi zabiera.... :/

Ankuś duzo zdrowia dla babci, żeby szybko wróciłam do zdrowia. Mam nadzieję, że z mężem szybko wszystko wróci do normy i zapomnicie o tej kłótni

Mój T. właśnie zadzwonił, że miał stłuczkę z Tirem, nic mu nie jest zderzak porysowany więc idzie auto do blacharza na 4-5 dni, więc mój mi zabiera.... :/

O mój rajuniu! Dobrze że T jest cały! Z tirami to nie ma żartów. Jesteś mocno zmotoryzowana? Ja to nawet prawka nie mam ^^

Dziękuję. Z mężem już zgoda, ale mi wciąż przykro.
O kuuuurde z tirem! Najważniejsze, że jemu nic się nie stało.

O mój rajuniu! Dobrze że T jest cały! Z tirami to nie ma żartów. Jesteś mocno zmotoryzowana? Ja to nawet prawka nie mam ^^
jestem zmotoryzowana, zakupy codziennie. Pogoda słaba więc gdzieś z dzieckiem podjechać by się pobawiło etc Poza tym nie lubię swojej granatowej strzały mu oddawać :D bo zawsze się czegoś przyczepi :P no nic może służbówkę znowu jakiemuś handlowcowi zabierze :D Chociaż to prawda, że dorbze że mu nic nie jest! To najważniejsze

Z tirem? Kurczaczki... brzmi groznie... tir to jednak tir...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry