reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Babcia ma nowotwór. Jest rozległy i rokowania nie są dobre. Nie mogli go wyciąć, bo jest zbyt duzy i to niebezpieczne. Pobrali próbkę i za dwa, trzy tygodnie wyniki badań. Jesteśmy załamani :(
O żesz *&^/#$... Tak mi cholernie przykro :( W tamtym roku dwie najbliższe ciotki dostały przerzutów. Dlatego znam ten ból. Wysyłam ogrom wsparcia i sił. <tuli>

A ja jeszcze zapomniałam dodać newsa od lekarza. Mam zakaz na basen. Muszę zwrócić kostium :/ Był tak dumny z mojej biocenozy że mi zakazał, żebym jej nie popsuła -.- Echś.

Babcia ma nowotwór. Jest rozległy i rokowania nie są dobre. Nie mogli go wyciąć, bo jest zbyt duzy i to niebezpieczne. Pobrali próbkę i za dwa, trzy tygodnie wyniki badań. Jesteśmy załamani :(
O boże. Trzymam kciuki aby wszystko się jakoś ułożyło.
Ankuś bardzo Wam współczuję.... jednak mam nadzieję że wyniki będą dobre, tego Wam i babci życzę....

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja jeszcze zapomniałam dodać newsa od lekarza. Mam zakaz na basen. Muszę zwrócić kostium :/ Był tak dumny z mojej biocenozy że mi zakazał, żebym jej nie popsuła -.- Echś.
Super że maluszek to już kawał mężczyzny [emoji3] moja kruszynka za to cały czas na brzuszku leżała i prawie nie było widać twarzy bo jeszcze zakrywała rączkami. Jakaś wstydliwa chyba[emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję kochane. Mnie to strasznie rozwaliło. To wspaniała kobieta.. życie jest okrutne. Bardzo cieszyła się na prawnuczke. Będziemy walczyć i dbać o Nią.

Ostatnia edycja:
Złamana, gips na 6 tyg.
1500989037-aaaaaa.jpeg

......:::::::::20t. i 0d::::::::.........
Biedaczek! [emoji29] Współczuję, bo też kiedyś spędziłam tak wakacje. Dobrze, że ma łokieć wolny,zawsze to trochę mniej uciążliwe.

yuudhqvkh0cpri5e.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry