Daj znać jak Ci odpisze, może zadzwoń do Niego?Cały dzień coś robiłam i chodziłam. Przesadzilam pewnie. Napisałam do lekarza. Jeśli się nie poprawi jutro do niego pojadę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daj znać jak Ci odpisze, może zadzwoń do Niego?Cały dzień coś robiłam i chodziłam. Przesadzilam pewnie. Napisałam do lekarza. Jeśli się nie poprawi jutro do niego pojadę.
A do jutra będziesz się stresować i denerwować??? To też nie jest dobre [emoji121]️[emoji121]️[emoji121]️Cały dzień coś robiłam i chodziłam. Przesadzilam pewnie. Napisałam do lekarza. Jeśli się nie poprawi jutro do niego pojadę.
Dziękuję. Ty też tam dbaj o Was. Trzymam kciuki mocno, mocno.Ja jak zobaczyłam tylko to jedno plamienie, a później zobaczyłam, że z dzieckiem ok, to byłam spokojna. No ale popołudniu to już się znacznie pogorszyło. Tu faktycznie pełna opieka. A mi nawet siusiu nie wolno wstawać. W środę będzie tu mój kochany lekarz.
Oska305, jeśli to tylko ciemne plamienie to nic. Trzymam za nas wielkie kciuki. Damy radę
Uwierz, że dzidziuś da radę. Jemu tam dobrze i żaden krwiaczek tego nie zmieniWiele nie chcieli mówić. Troszkę na zasadzie co komu pisane. Mówili mi, że czasem jest poronienie prawie bez grama krwii,a czasem po wielkich krwawieniach ciąże są donoszone. Mały krwiaczek tam jest i robimy wszystko by się spokojnie wykrwawił. O 19 jeszcze słyszałam serce dzidziusiajestem,chcę być dobrej myśli
Miałam podobna sytuacja a nawet mam zdjęcie z usg i lekarz mi powiedział to samo że albo "wyplynie" dziecko albo krwiak i ze teraz jest taka konkurencja kto jest silniejszy. W moim przypadku skończyło się dobrze dlatego krwawilam!! Ale powiedział że w takiej sytuacji krwawienie oznacza dobrze ze krwiak opuszcza nas.Na usg jest mały krwiaczek. Około 12 mm.. No ale dzidziuś 7 mm, więc jeśli by pękł to dzidziuś nie da rady. Leżę z wenflonem w ręce i czekam. Dziękuję za ciepłe słowa