gie_er
Fanka BB :)
Mi przez 2h nie pozwolili ani lyka wody, żeby nierozcienczac glukozy i jakies dziwne to mam bo po godzinie mi nie pobierają...Trzymam kciuki za przeżyciewezcie sobie wodę, mi pozwolili pić i to mi pomagało w tym czekaniu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi przez 2h nie pozwolili ani lyka wody, żeby nierozcienczac glukozy i jakies dziwne to mam bo po godzinie mi nie pobierają...Trzymam kciuki za przeżyciewezcie sobie wodę, mi pozwolili pić i to mi pomagało w tym czekaniu
![]()
No dzięki temu nie zwymiotowałam. Ale to jest +100 do słodkości. Koszmar ^^ Aż mną trzepnęło [emoji14] Została mi godzinka. Ech i nie pozwoliły pić w trakcie. Mam suszę w ustachA tak slodyczy ostatnio Ci sie chciało i lody wcinalas
![]()
A bo myślałam że to jest tak że potem znowu mam wypić... Eee to spoko, to dam radę [emoji3]Jak pierwsza? Pije sie tylko jedna, potem juz tylko kuja.
Osiedle mozna pewnie przestawić, ale cała gminę ??? Aż żałuję ze wracałam tu.U nas tez sie dzieją cuda na kiju. Dzisiaj akurat niby nie ale na codzien jest różnie. Co najlepsze nasze osiedle jest na terenie prywatnym wiec nie podlegamy pod miasto i robią z nami co chcą.. Czujemy ze mogliśmy kupić gdzie indziej mieszkanie ale mamy w perspektywie budowę domu kolo mojej mamy wiec wytrzymamy
Ja juz po śniadaniu, wypiłam magnez i no spe i leże bo brzuch mi sie ciągle spina... Nic dzisiaj nie robię
![]()