• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny, potrzebuje porady odnośnie laktatora. Dla mnie temat laktacji jest strasznie trudny, gorzej to wspominam niż poród. Dużo gorzej. Jednak marzę o tym by Helenkę karmić piersią. Dlatego chce kupić dobry laktator

Nie wiem czy wybrać medela swing, czy jednak lepiej zainwestować w freestyle. A może LOVI Prolactis sobie spokojnie poradzi.

Czy jednak lepiej umówić się z doradcą laktacyjnym i z nią na ten temat porozmawiać? Jak myślicie ?

reklama
Dziewczyny, potrzebuje porady odnośnie laktatora. Dla mnie temat laktacji jest strasznie trudny, gorzej to wspominam niż poród. Dużo gorzej. Jednak marzę o tym by Helenkę karmić piersią. Dlatego chce kupić dobry laktator

Nie wiem czy wybrać medela swing, czy jednak lepiej zainwestować w freestyle. A może LOVI Prolactis sobie spokojnie poradzi.

Czy jednak lepiej umówić się z doradcą laktacyjnym i z nią na ten temat porozmawiać? Jak myślicie ?
Kochana ja myślę, ze najważniejsze jest nastawienie. I na chłodno oceń sytuacji i tu pewnie pomoże doradca laktacyjne który zbada twoje piersi oceni sutki gruczoły.

Jednak wykopałam na olx zdjęcie wózka :) 571927148_7_1000x700_super-wozek-3w1-tako-sklep-babybum-.jpg

Załączniki

• 571927148_7_1000x700_super-wozek-3w1-tako-sklep-babybum-.jpg
    571927148_7_1000x700_super-wozek-3w1-tako-sklep-babybum-.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 176
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry