Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I wlasnie sobie między kolana wkładam poduszeczkę dopóki swojej nie będę miała,mam nadzieje,ze to już w niedzieleOgólnie mam tak ze śpię z kołdrą między nogami i ból jest teraz zamowilam ta poduszka bo kołdra mi nie wystarcza![]()

Oj kochana tule :* dacie radę , odpoczywaj ile wlezie . Niestety 3 trymestr obfituje w różne dolegliwości i trzeba odpuścićDziewczyny chyba dziś przegięłam. Brzuch mnie ciągnie i napięty. Jakieś kłucia w środku. Przy tym Malutka kopie jak najęta co tylko pogarsza sprawę... Chyba pora powoli dopuszczać do siebie myśl o zwolnieniu tempa. Czuję się źle i najchętniej wypłakałabym sie w kącie.
Osia! Marsz do łóżka! I nawet nosa poza nie wystawiajDziewczyny chyba dziś przegięłam. Brzuch mnie ciągnie i napięty. Jakieś kłucia w środku. Przy tym Malutka kopie jak najęta co tylko pogarsza sprawę... Chyba pora powoli dopuszczać do siebie myśl o zwolnieniu tempa. Czuję się źle i najchętniej wypłakałabym sie w kącie.
Załatw sobie taką małą i postaw przy łóżkuJa jak przejde siku to juz mi twardnieje brzuchwiec lodówka to dłuższy dystans i staram sie nie wędrować
![]()