Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestem na urlopie ,bo odrazu po zwolnieniu wysłali mnie i nikt nic nie mowil a tu dzis zonk. żebym wiedziala to bym odrazu zgarnela na ostatniej wizycie a tak musze w kolejke sie wepchac w pt Odpocznij, mam nadzieję że już lepiej?Karolcia90 super waga
Dziewczyny ale mnie brzuch rozbolał przez cholerna windę bo znów się zacięła i musiałam na 5 piętro się wspinaćIdę się położyć aby puściło
Ostatnio też brakuje mi powietrza, myślę że to normalne na naszym etapie ciąży.Ja dzisiaj poszłam na spacer i normalnie miejscami było mi ciężko powietrza złapać...aż zaczynam się siebie baćA miałam taką dobrą kondycję.No nic trzeba będzie jak najszybciej wziąć się za siebie po porodzie
![]()
Tak już lepiej puściło objadam się jużOdpocznij, mam nadzieję że już lepiej?
Co do kondycji to się o nią nie bój maluszek da ci wycisk wiec kondycja będzie a jak już zacznie raczkować albo chodzić to już nawet nie mówięJa dzisiaj poszłam na spacer i normalnie miejscami było mi ciężko powietrza złapać...aż zaczynam się siebie baćA miałam taką dobrą kondycję.No nic trzeba będzie jak najszybciej wziąć się za siebie po porodzie
![]()