Rossiczka
Moderatorka
A jak Twoje pomiary, ok? Bo chyba z tego co.kojarzę dietę twardo trzymaszEhh pieszczoszka do dupy :\ a ile miałaś razy przekroczone normy? O dużo? Ja do swojej doabetolog we czwartek idę..szczerze mówiąc już się boję.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jak Twoje pomiary, ok? Bo chyba z tego co.kojarzę dietę twardo trzymaszEhh pieszczoszka do dupy :\ a ile miałaś razy przekroczone normy? O dużo? Ja do swojej doabetolog we czwartek idę..szczerze mówiąc już się boję.
Ja po wizycieMam insulinę 2 razy dziennie
Jedna do brzucha druga do uda. Za tydzień wizyta zobaczymy jak wyniki i czy zwiększą mi dawke czy nie
WspolczujeNie wiem czy to magia 3 trymestru czy jak ale wymiotuje jak kot...I nie wiem od czego a mdli mnie jak na początku ciąży.Pojechałam do kosmetyczki i ledwo co wróciłam do domu (dobrze,że u niej nie wymiotowałam).Idę się przespać może mi przejdzie trochę....
Ja ostatnio zauważyłam,że z byle powodu płacze.Zaraz mam łzy w oczach i w ryk a wcześniej tak nie miałam.
Jestem po wizycie i po kosmetyczce
Mała waży już prawie 1,3kg!wszystko jest ok. Cieszę się bardzo, bardzo
Waga dziś pokazała +8kg, uhhhh
Cześć, mam na imię OlaObecnie 23. tydzień ciąży i termin na magiczny dzień 31.12 <3
Witamy i gratulujemyCześć, mam na imię OlaObecnie 23. tydzień ciąży i termin na magiczny dzień 31.12 <3
Pierwsza ciąża której nie straciłam w I trymestrze, mamy 5 aniołków [*]Witamy i gratulujemy
Która to ciąża ? ZNASZ już płeć?![]()