Dziewczyny mam do Was pytanie: też macie taki objaw, że nagle robi Wam się słabo, macie poczucie że zaraz zemdlejecie, ciężko Wam się oddycha i wpadacie w panikę? Ciśnienie mam niskie, ale nie jakoś patologicznie, wyniki badań też dobre :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musisz tam zadzwonić i się umówić. Może jeszcze da radę na 19tego, wtedy będę [emoji4]Ok. Dzieki za informacjęale by bylo fajnie jak bysmy sie tam spotkaly hehe
coś czuje, że muszę kfc zamówićZobacz załącznik 820693 A ja zrobilam szybko quritto jak w Kfc i zajadam w łóżku
@Guardian Angel Tak miałam właśnie dlatego się wybrałam do lekarza dziś i czekam na wyniki.
tlcoś czuje, że muszę kfc zamówićomniomniom
to już czepianietl
To juz nie bedzie powrot do dobrych nawykow hehe
nawet jak mialam przekroczenia o 1 to juz zaznaczala w koło jako zly wynik i policzyla ile było tych złych wynikow i mniej wiecej kiedy i na tej podstawie wyliczyła ile mam brac tej insuliny i o jakiej porze dniaEhh pieszczoszka do dupy :\ a ile miałaś razy przekroczone normy? O dużo? Ja do swojej doabetolog we czwartek idę..szczerze mówiąc już się boję.
skaczą mi wyniki ostatnio cały czas na czczo miałam od 88 do 91 a dziś np wyrąbało mi ponad 100 a podobno czym wyżej ciąża tym bardziej lubią te cukry skakać . Na śniadanie też nie kiedy mi wywalało np 146 na kolacje rekord miałam 163 ale to było tylko jeden raz zazwyczaj mieściłam się do 140 albo miałam np 141-144A jak Twoje pomiary, ok? Bo chyba z tego co.kojarzę dietę twardo trzymasz