M@gda
Moderatorka
W podbramkowej sytuacji możesz do mnie napisać.Ja mam dzis wizyte. Wlasnie czekam pod drzwiami. Ale nie chuchu nie wiem jak ten kalendarz ogarnac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W podbramkowej sytuacji możesz do mnie napisać.Ja mam dzis wizyte. Wlasnie czekam pod drzwiami. Ale nie chuchu nie wiem jak ten kalendarz ogarnac
W razie czego też mogę wprowadzić.W podbramkowej sytuacji możesz do mnie napisać.
Będzie wszystko dobrze. Nie lękaj sięDziewczyny powodzenia na wizytachJa jadę zaraz do lekarza.Dzisiaj mnie coś strach ogarnia ale mam nadzieję że jest ok.

Trzymam kciuki. Ja zaraz wchodzeDziewczyny powodzenia na wizytachJa jadę zaraz do lekarza.Dzisiaj mnie coś strach ogarnia ale mam nadzieję że jest ok.
Pozwolę sobie skorzystać z twojej uprzejmości. Wysyłam wiadomość na priv. DziękujęW razie czego też mogę wprowadzić.
Już jesteś zapisana, będziemy wiedzieć, kiedy trzymać kciukiPozwolę sobie skorzystać z twojej uprzejmości. Wysyłam wiadomość na priv. Dziękuję