Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja niestety nie zamawiałam nic z tego sklepu,ale przeglądałam jego ofertę jak tylko dowiedziałam się, że jestem w ciąży,ale wtedy było jeszcze za wcześnie na zakupy dla maluszkaMam pytanie czy któraś z Was zamawiała kiedyś ubranka ze strony szafa-bobasa.pl ?? pytanie o jakość![]()
DziękujeJa niestety nie zamawiałam nic z tego sklepu,ale przeglądałam jego ofertę jak tylko dowiedziałam się, że jestem w ciąży,ale wtedy było jeszcze za wcześnie na zakupy dla maluszkadodałam str.do zakładek jak i 50innych hehe ale całkiem o niej zapomniałam.Dziś otworzyłam ich stronę int. i przypomniałam sobie, że już na nią wchodziłam
jeśli szukasz ubranek dla maleństwa to ja na Twoim miejscu skusiłabym się na kilka rzeczy stąd
początkowe rozmiary i tak szybko będą ulegały zmianie na większe więc nawet jak jakość nie będzie rewelacyjna to dziecko i tak nie zniszczy
![]()
nieźle już prawie 1 kgHej. Jesteśmy już po wizycie. U mnie plus 3kg , żelazo poszło w górę co mnie cieszy. Dzisiaj 26+1 synuś waży 971g miałam robione ktg serduszko bije jak dzwon.
Lekarz się śmiał że mały akrobata rośnie,bo nóżki ma przez buźka.
Zobacz załącznik 821266 Zobacz załącznik 821267
Kochana ja miala tez pare co 7lat przelezaly i tez zżółkły wypralam w zwykłym proszku u sa bialutkie ootem przpiore w dzieciecym i bedzie gitJa dziś dostałam 2 reklamówki ubrań po chrześnicy mojego męża, 13 lat leżały i czekały na naswiększość o dziwo po tylu latach jest w bardzo dobrym stanie,część muszę wsadzić w wanish i wyprać bo zżółkły, szczególnie białe i kremowe, nie wiem, może wanish da radę,jeśli nie to pojdą do kontenera
![]()
No może i ja najpierw upiorę w zwykłym proszku w 40st.jak nie wystarczy to moze sok z cytryny lub soda oczyszczona, właśnie czytałam,że są skuteczne.Dobrze gdyby sie udało bo niektóre są takie słodkie, że hohohKochana ja miala tez pare co 7lat przelezaly i tez zżółkły wypralam w zwykłym proszku u sa bialutkie ootem przpiore w dzieciecym i bedzie git