@Oska305 ja się słyszy 10 tyg to od razu wydaje się tak za chwilę [emoji6]. Czyli połowa listopada [emoji6]?
@Millo to nie jest normalne, że nie pozwalają się im bawić później.. Udało się rano porozmawiać z Panią? To odprowadzanie do sali przez inną jestem w stanie zrozumieć, łatwiej dziecku się pożegnać i rzucić się w wir przedszkolnego życia [emoji6].. Ale żeby po południu nie można było z nikim porozmawiać? I żeby dzieci płakały, bo nie wolno im się bawić? Masakra.. Nie macie na dniach zebrania? To na pewno trzeba by wyjaśnić..
@maja1987 ale jaja, że jednak Hania, a nie Staś [emoji6]. Ale w Twoim wypadku poczekałabym jeszcze z tymi sukienkami do tej wizyty u Doeringa. Wydaje mi się, że on ma super sprzęt i lepiej wszystko widzi, a jak potwierdzi, że dziewczyna to wtedy szalej zakupowo [emoji6]. Mój mąż w przychodni na usg ostatnio mówi że ledwie główkę zauważył tak strasznie słabo na monitorze cokolwiek widać. A u Doeringa paluszki u rąk oglądał [emoji6].
@Mikado93 ale zmieniłaś przychodnię i ginekologa tak? Mam nadzieję, że przypadnie Ci do gustu i jeżdżenie tam nie będzie Ci przeszkadzać [emoji6].
Tak tak, ja też jestem z Gdańska [emoji6]. Kawy nie pijam ale moglibyśmy się spotkać [emoji6]
@M@gda udanej wizyty [emoji6]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom