Podzielicie się obowiązkami z mężemA ja sie stresuję jak to będzie... z jednym może bym dała radę, a z dwójką? Ale i tak szczęście pod niebiosa [emoji5] [emoji7]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podzielicie się obowiązkami z mężemA ja sie stresuję jak to będzie... z jednym może bym dała radę, a z dwójką? Ale i tak szczęście pod niebiosa [emoji5] [emoji7]
Dasz radę!!! Kto jak nie ty?? Czekałaś na te kruszynki długo i sąA ja sie stresuję jak to będzie... z jednym może bym dała radę, a z dwójką? Ale i tak szczęście pod niebiosa [emoji5] [emoji7]
Hej dziewczyny
Ja dziś nie wyspana jestem cała noc buczały u mnie rury jakaś awaria jest głowa mi pęka jak do jutra nie przestaną buczeć wzywam hydraulika bo mam już dość
Dziś mam mieć kuriera ze smyka już nie mogę się doczekać moich zdobyczy hehehe
Dziewczyny udanych wizyt
Jak tylko kurier dotrze to się pochwalę [emoji5]Ja śpię mocno, ale jak coś mi buczy... to bym coś/kogoś rozniasła.
No i pochwal się zdobyczami![]()
Muffinki... Zła kobieto... Teraz mam ochotę na słodkieCześć dziewczyny@M@gda i @Mikado93 - udanych wizyt :*
Ja już przyjęłam Pana od moskiter, zamontowal i będziemy mieli już na przyszły rok, oprócz komarów non stop włażą do mieszkania jakieś dziwne muszyska i inne insekty.
Upiekłam właśnie muffiny bananowo-czekoladowe z migdałami i zaraz mam zamiar zrobić listę najważniejszych kosmetyków, które jeszcze muszę kupić dzidziusiowi![]()
To jak u mnie, też bałagan, a jeszcze pół domu rozkute...Chwile temu wrócilismy, czuje sie jak po dobrym aeorobiku, jeszcze mlody przez te 2 miesiace wszystko pozapominal i byl mega wstydliwy, tylko na rece do mamy, mam nadzieje, ze sie rozkreci. Franek ma 20 miesiecy, na zajecia chodzimy juz od lutego, to taka rytmika dla maluchow od 1-3lat. Bardzo fajna sprawa i naeet niedroga.
Co do kupowania sukienek to fakt poczekam jeszcze na ta wizytr u Doeringa, sama nie moge uwierzyć, ze mogl sie pomylic. Bardzo mu ufam, bo wiem, ze jest dobry w tym co robi, ale to byl 17 tydzien, wiec moze zbyt wczesnoe postawil na ta plec. Dziwne, ze moja doktor na obu wizytach niczego sie nie dopatrzyla, p..k chyba nie jest juz taki malutki. No nic zobaczymy, wazne zeby bylo zdrowe i brak rozowego koloru ogole mi nie przeszkadza
.
Ja dzisiaj robie pulpety w sosie pomidorowym i mam jeszcze babeczki dr Oetkera, bo tesciowa mi dala to moze je zrobie, choc wcale nie przepadam za ta chemia, ale jak juz jest to sie zje.
Jeszcze dzisiaj przychodzi kominiarz, a mi nawet lozka nie chce sie scielic i maz pelno swoich ciuchow na krzesle zostawil, istna melina w domu..:/