misianka
Fanka BB :)
Najlepiej to jest wziąć relaksująca kąpiel jak ktoś ma wannę a tak to ja innego sposobu nie znalazłama macie jakiś sposób na bolący kręgosłup?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najlepiej to jest wziąć relaksująca kąpiel jak ktoś ma wannę a tak to ja innego sposobu nie znalazłama macie jakiś sposób na bolący kręgosłup?
Allime coś pisała o jodze dla ciężarnycha macie jakiś sposób na bolący kręgosłup?
Malgos! Alez dawno cie nie widzialam! Co u ciebie, maluszka, jak maz? Juz dobrze z kregoslupem?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
czas szybko zleciał ., przynajmniej nie miałam czasu na wymysly i schizy że coś nie tak-jeszcze raz dziękuję że pamietalas 
Kinesiotaping [emoji4] takie kolorowe plastry, które noszą sportowcy. Oczywiście przykleić je musi fizjoterapeuta.Najlepiej to jest wziąć relaksująca kąpiel jak ktoś ma wannę a tak to ja innego sposobu nie znalazłam
pochwal się zakupami![]()
Ej dziewczyny a jeszcze może poradzicie mi co na katar sobie mogę zrobić sama?nie mam soli fizjologicznej. Co trochę pomoże ?
To niestety wszystko wskazuje na jelitówkę. Koniecznie idź do lekarza.Mały wymiotował z piątku na sobotę i mu przeszło a ja ze starszym zaczęłam od wczoraj i mnie dalej trzyma a im przeszło jutro przejdę się do lekarza bo na własna rękę leczyć się nie będę a najgorsze jest to ze ja dziś jestem na jednej kanapce to ja zwróciłam bo na jedzenie patrzeć nie mogę
U mnie brzuszek wysoko I mała łobuziara kopie w różnych miejscach. Myślę że to nie jest reguła. Ja mam na przykład wysoko macicę, sięga dobrze ponad pępek. Pani doktor stwierdziła że jest u mnie na tskiej wysokości jak normalnie w 30- 32 tygodniu ciąży, a byłam u niej w połowie 25. Powiedziała że to nic złego bo to indywidualna sprawa. Jeśli cię to martwi zapytaj lekarza.Dziewczyny jak odczuwacie ruchy maluszków po całym brzuszku czy tylko w jednym miejscu bo mnie trochę martwi moja kruszynka bo ja czuje nisko i nawet ten brzuch mam nisko bo z tego co pamiętam przy chłopakach to oni cały brzuch mi skopali i wysoko był brzuchol
Nie wszystkie można. Ja na te dwa dostałam zgodę od swojego lekarza z zastrzeżeniem że maksymalnie po 2 krople jednorazowo. Mnie pomogło, oczyściło zatoki. Polecam@misianka ja małą też czuję nisko, głównie poniżej pępka czuje i widzę ruchy [emoji6].
@pieszczoszka1988 super, że wizyta udana [emoji6] coraz większe te nasze brzdące [emoji6]. Zaraz dobije do 1,5 kg [emoji7]
@daruuunia3 a jak Twoja wizyta [emoji6]?
@padiq a taką "aromaterapię" olejkami można stosować w ciąży? Na moich w ulotce do nich dołączonej napisane było aby w ciąży skonsultować z lekarzem..
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom