reklama

Grudniowe mamy 2017

Załączniki

• 20170912_152342.jpg
    20170912_152342.jpg
    193,5 KB · Wyświetleń: 148
reklama
Jak tam Wasze nocki dziewczyny? :)
Ja dziś fajnie spałam, nawet nie wstawałam do łazienki, w ogóle muszę powiedzieć, że chyba jeszcze nie miałam takiej sytuacji, że latalam na siku "co 5 minut", jak to niektóre z dziewczyn opisują. Może mnie to nie dotknie :D?

Ja też się witam z rana[emoji3] u mnie nocka też o dziwo spokojna. Ani jednej pobudki. Najgorzej że coraz bardziej boli mnie to gardło. Mam nadzieję że się nie rozłożę na dobre bo w niedzielę mamy chrzciny u przyjaciół. Jako prezent miala być sesja zdjęciowa Ale wczoraj zrezygnowali. Teraz pozostaje mi szukać szumisia i Bóg wie co jeszcze. Jakieś pomysły?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@kosa1212 kochana jak znajdziesz jakaś fajna ofertę na szumisia to daj znać prosze, bo też przymierzam się do kupna :) a ile chcesz wydać pieniędzy? Moja przyjaciółka dostała na chrzciny swojego maleństwa kurs pływania dla niemowlakow :) ekstra sprawa, ale już z tych "droższych" :)

Witam z rana. Ja już po 21 spałam i nawet się tak nie budziłam w nocy. Teraz jeszcze leżę w łóżeczku i zaraz się zbieram za robienie śniadania. Pogoda okropna, wieje, pada, a chciałam iść na spacer po śniadaniu.
Ja tez piorę w Loveli, dzięki za wiadomość o promocji muszę mamę wysłać do biedronki [emoji5]

@kosa1212 również się podpinam. Jakbyś widziała jakaś promocje na szumisia daj proszę znać.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

moje dwie koleżanki urodziły wczoraj, co chyba spowodowało że miałam tysiąc róźnych snów i nie wyspałam się. ja się na razie zabrałam za segregację ubranek jakie dostałam od róznych osób i spisywanie co będzie mi potrzebne, co trzeba kupić :)

ja też kupiłam lovelę i czas zacząć prać ubranka :)

@kosa1212 kochana jak znajdziesz jakaś fajna ofertę na szumisia to daj znać prosze, bo też przymierzam się do kupna :) a ile chcesz wydać pieniędzy? Moja przyjaciółka dostała na chrzciny swojego maleństwa kurs pływania dla niemowlakow :) ekstra sprawa, ale już z tych "droższych" :)
Nie będę miała pewnie dużego wyboru bo muszę coś znaleźć w sklepie stacjonarnym bo przez net już nie zdążę zamówić. Dzisiaj na pewno kupię więc dam znać. Myślałam że max 150 ale się okaże. Co do kursu pływania super sprawa. Z pierwsza córką też chodziliśmy od 3 miesiąca [emoji3] Ale wiem że oni nie chcą bo już to im proponowalam. No nic porozmawiam jeszcze z nimi co by się im przydało.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam, widziałam, że otrzymałyśmy maila od adminki. Odpisałam na niego, nie wiem, czy moja odpowiedź widzą wszyscy, ale jeśli nie - jest w nim też moja prośba o nakreślenie sytuacji ' z drugiej strony" bo moja jest subiektywna. Szczególnie dobrze by było, żeby odezwały się dziewczyny, które przeniosły się, a przeczytają tego maila.

Zaraz uzupełnię kalendarz wczorajszymi prośbami o wpisy (chwilę mi to zajmie) i go wrzucę ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry