Melduje się po wizycie, dziękuje za trzymanie kciuków

Wszystko w porządku, podobały się wyniki lekarce i mam jeść tak samo jak jadłam, cukier sprawdzać 4 razy. Nie muszę już notować co dokładnie jadłam, jednanie jak przekroczę to wtedy aby to wykluczyć z jadłospisu. Wizyta za dwa tygodnie do kontroli. Uff ulżyło mi a miałam mieć co tydzień ale chyba jak wyniki Ok to zmieniła. Nawet sobie pozwoliłam teraz na mała bułeczkę z makiem. Zobaczę jak wyjdzie po niej cukier [emoji85][emoji87] oczywiście jeszcze zagryzłam makrela wędzona i pomidorówka Haha gołąbki dopiero teraz wstawione!! Tyle przy tym roboty, będą na kolacje i przez dwa dni na obiad [emoji5]
Co do pościeli to ja kupiłam taka malutka 65x75 i do tego mała płaska podusia z wypełnieniem. Na początek chcemy w koszu mojrzesza żeby Aleks spał wiec taka mała będzie akurat a jak będzie już większy to się kupi normalna, mam jeszcze jeden rozek i spiworek od kuzynki wiec zobaczymy co mu się spodoba przy spaniu.
@M@gda dopisze się jeszcze w inne miejsca później. Dobrze nie nie przekręcałam nic i jest Ok.
Wybaczcie ze tak się rozpisuje ale taka gaduła ze mnie trochę [emoji87][emoji85]
Jak reszta po wizytach??
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom