Rossiczka
Moderatorka
ten czas leci w zastraszającym tempie, już kurcze III trymestr@Rossiczka a jakoś toczę się do przodu [emoji16]. Zaczynam dziś 30 tydzień (29t0d) i zaczęło mnie coraz bardziej dopadać zwątpienie, że jeszcze tyyyyyyyyle rzeczy do ogarnięcia przede mną [emoji6], a czy mi starczy czasu? [emoji16]
Pocieszam się troszkę, że żyjemy w czasach, w których ewentualnie komórka z dostępem do internetu i pewna sumka na koncie pozwoli mi nawet z łóżka czy ze szpitala dopiąć wyprawkę [emoji6]. Chociaż póki co (tfu tfu, odpukać) nie mogę narzekać na samopoczucie [emoji6] tylko przy dłuższym siedzeniu zaczyna mnie pobolewać kość ogonowa i muszę się na chwilkę wtedy położyć.. Uwielbiam chwile, w których urządzam sobie w biurze krótką przerwę na leżakowanie, a ktoś do mnie wtedy przychodzi [emoji23] te miny zawsze są interesujące [emoji23]. Zwłaszcza, że niektórzy współpracownicy dopiero teraz odkrywają moją już dość zaawansowaną ciążę [emoji6].
Czy ktoś się orientuje jak ma się sprawa z usg 3 trymestru? Powinno się je wykonać do 31+6 ze względu na wielkość dziecka czy znowu jest to uwarunkowane jakimiś prawnymi sprawami (jak w przypadku usg 2 trymestru)? Powinnam się umówić, a nie mogę się zebrać i podjąć decyzji kiedy najlepiej, zwłaszcza, że na ostatniej wizycie lekarz nie wspomniał, że to już powinnam je zrobić..
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do zakupów to tak jak w reklamie, za całą resztę zapłacisz Mastercard
Tak do 31+6 powinno się zrobić, tez są ogólne wytyczne jak przed tym pierwszym genetycznym.

wczoraj położna mówiła, że kobiety które przed ciążą były szczupłe to najczęściej tyją więcej aniżeli te, które przed ciążą ważyły więcej aniżeli ustawa przewiduje