Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wpisuj śmiało☺ zaczynam się cieszyć ta ciąża bo wcześniej to tylko strachWitaj, bardzo sie ciesze ze do nas dolaczasz! Wspolczuje tylu strat... nir potrafie sobie wyobrazic co czujesz
Ciesze sie ze tym razem wszystko idzie w jak najlepszym kierunku. Wpisze cie do kalendarza, ok?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz przyspieszyła bo wcześniej co zjadłam to wymiotowalam@Manique a waga od początku ciąży rośnie systematycznie czy na początku było mało, a teraz trochę przyspieszyło?
Ja też bez cukrzycy i mam już pewnie blisko 10 na plusie (dowiem się na wizycie - poza się nie ważę [emoji6], ale już zmieniłam spodnie na większe, także myślę, że jednak od ostatniej wizyty trochę przytyłam..).
@Millo jak dobrze Cię widzieć. Martwiłam się jak tam z Leo przeżywacie to przedszkole [emoji6] i widzę, że obawy były uzasadnione.. Dobrze, że udało się go zabrać z tego z dziwnymi zasadami. Mam nadzieję, że szybko mu choroba minie.. Dużo zdrowia dla niego [emoji8] i dla Ciebie byś nic nie podłapała. Na wyprawkę jeszcze masz trochę czasu, tym się nie przejmuj [emoji6].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny jakie miałyście wyniki krzywej cukrowej? Ja dzisiaj robilam i tak na
czczo 79,
po 1 h podania glukozy 93,
po 2h 77. Nie jest to za niski poziom?
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
jest okDziewczyny jakie miałyście wyniki krzywej cukrowej? Ja dzisiaj robilam i tak na
czczo 79,
po 1 h podania glukozy 93,
po 2h 77. Nie jest to za niski poziom?
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki[emoji4]jest ok
Mam tylko górne granice. Po 1h <180 po 2h <153. Dzięki za odpowiedź [emoji4]Moim zdaniem wyniki prawidłowe [emoji5]
A nie masz z wynikami takich widełek.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom