Zinc
Fanka BB :)
I takie pozytywne informacje lubięZinc mi w 1 ciazy ani po ciazy niz z zębami sie nie działo.Karmilam piersia 2 lata
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I takie pozytywne informacje lubięZinc mi w 1 ciazy ani po ciazy niz z zębami sie nie działo.Karmilam piersia 2 lata
DziękujęTo indywidualna sprawa u każdego,geny i ogólnie. Jednej się zeby sypia a drugiej nic się nie dzieje także się nie stresuj![]()
Ok dziękuję, zbiorę się w końcu na odwagę i pójdę, no co zrobić... :/Każdy jest inny może u Ciebie nie będzie problemu z zębami
To chyba trochę kwestia genów i każda ciaza jest inna. U mnie w rodzinie jest z tym problem dlatego aktywnie biegam do dentysty no i rzeczywiście mi się posypały. Najpierw ukruszyly mi się dwa zęby a teraz ten kanał.
Warto sobie sprawdzić dla spokojnej głowy.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Karolcia, myślisz, że gaz rozweselający zalicza się do naturalnych sposobów łagodzenia bólu?? Niemniej podobno używany jest na niektórych porodówkach. Któraś z was z tego korzystała??@allime ja już pisałam, w szpitalu, w którym zamierzam rodzić preferują "naturalne sposoby łagodzenia bólu" i na znieczulenie raczej nie ma co się nastawiać [emoji6]. Także myślę, że gaz rozweselający też będzie ok [emoji23][emoji6]. Dodatkowo wierzę, że dobre nastawienie pomaga [emoji6] moja mama zakończyła swój pierwszy poród na drugim skurczu partym [emoji16] także mam nadzieję, że uda mi się podobnie [emoji6][emoji16].
Ja dziś wybrałam się na giełdę i upolowałam siatę ciuszków [emoji7]. Także przyjemne z pożytecznym [emoji16] zaliczony spacer plus ciuszki "za grosze" [emoji6]. Wrzucę potem jakieś foto na wątek zakupowy [emoji6]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że się dziewczynki tak rozbrykalyja jeszcze czekam aż mój synuś się rozrusza.
Kurcze to ceny zaporowe. Jeden ząb tyle kasy. No ale z drugiej strony skoro są tam dobrzy specjaliści to i ceny adekwatne.
Ja do państwowego dentysty w Polsce już nie chodzę, starczy mi tego co raz przeżyłam.. jestem bardzo wrażliwa na ból zęba. Żaden bol mi tak nie doskwiera jak ten. Poszłam panstwowo z bolącym zębem a babka ze ona nie uznaje znieczulenia bo musi widzieć reakcje pacjenta.. to był koszmar, a naprawdę musiałam go wtedy wyleczyć. Od tego czasu powiedziałam nigdy więcej.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Millo, po co czytasz głupoty?? Ty sie kuruj naturalnymi sposobami, ale lekarz powinien cię zobaczyć i jak stwierdzi, że antybiotyk to nie wzbraniaj się jakoś bardzo. Ja trafiłam do lekarza jak miałam pierwszy czop ropny przy anginie i szybciutko dostałam duomox (bleh bleh nienawidzę) i szybciutko przeszło, a co najważniejsze nie rozwijało się dalej.Hejka:*
Ja na szybko bo u nas szpital w domu.Wkoncu i nas dopadlo to zapalenie krtani.Ja nie umiem doslownie mowic,tylko szept..cala zaflegmiona jestem.Maz troche lepiej ale urlop bierze..ciagle kaszlemy jak nie On to ja.Leoś juz najlepiej.
Ja sie strasznie boje tego kaszlenia i smarkania ze wywola to porod czy ze szyjka sie skroci..juz sie naczytalam;(