Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak z taką werwą zabierasz się za prasowanie, to może i moje ci podrzucęCześć dziewczyny,
Mam nadzieje ze u Was wszystko ok
Jaa po weekendzie juz odpoczelam wiec teraz trzeba zabierać się za prasowanie.
Stacjonarny mam w rodzinnym mieście, to zajrzę jak będę pod koniec tygodnia. Przeceny też w stacjonarnych są, czy tylko na necie??Tak w necie . Na stronie TXM . Dodatkowo są teraz przeceny i te koszule po 29,99 są teraz po 20,99. 100% bawełny i całkiem niezła jakość. Sprawdzałam w sklepie stacjonarnym. Mają też rajstopy ciążowe przecebione. Także polecam
Dobrze, że zrobiłaś badania, lekarze wam pomogą jak już wiadomo, co jest nie tak.Witam zrobilam wyniki watrobowe sa tragiczne do szpitala musze sie zgłosić
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli nie dużo tych leukocytów, to może nie... Grunt, żeby szybko się tego pozbyć.Kodap kurde to dobrze ze zrobilas te badania!i bedziesz pod kontrola i Ci pomoga:*
Ja mam zas leukocyty w moczu i bakterie:/Cholera jasna.. jutro rano ide zaniesc mocz na posiewi zas antybiotyk pewnie..:/
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Stacjonarny mam w rodzinnym mieście, to zajrzę jak będę pod koniec tygodnia. Przeceny też w stacjonarnych są, czy tylko na necie??