M@gda
Moderatorka
I troche sie przestraszylam... nie ukrywam...Ja wiem. Ale skad ona taka duza jak ja +8kg jestem.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I troche sie przestraszylam... nie ukrywam...Ja wiem. Ale skad ona taka duza jak ja +8kg jestem.
może geny z którejś ze str odziedziczyła i tam też rodziły się takie duże dzieci ale jeszcze tak waga się nie przejmujJa wiem. Ale skad ona taka duza jak ja +8kg jestem.
U mnie nie pamiętam, żeby ktoś był duży, mąż też rodził się ok 3200. Nie pamięta jak rodzeństwo, ale chyba nie aż taki.może geny z którejś ze str odziedziczyła i tam też rodziły się takie duże dzieci ale jeszcze tak waga się nie przejmuj
Tak ja ja pierwszego urodziłam 2800 a drugi 3100 a teraz to nawet myśleć o wadze nie chcę i tak mi powiedzą przed samym porodem ile dziecko waży
Jutro równo 29tc.Madzia a w ktorym jestes tyg?
Ja ze wzgledu na waskie biodra i duze dzieci niestety tez cc..
Kosa milo mi ze Ci sie imie podoba
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
a moj mąż,ze ja to lubię spać rano,a ja śpię rano,bo cała noc się wiercę ehh i wtedy nad ranem zasypiam tak. A jaki będziesz miała poród zaplanowaną cc czy sn ???Hej dziewczyny.
Gratuluje dobrych wiesci,duże dzieciątka już maciei
@M@gda to faktycznie duża dzidzia ci rośnie, jesteśmy w tym samym tygciekawe jak moje małe duże będa i czy będę mogła urodzić naruralnie,jeśli biodra maja znaczenie to ja mam szerokie dość,ale zobaczymy jak to będzie z dwójka,
ja dziś byłam u dermatologa,bo mnie wysypało na buzi trochę i dostałam krem i mam nadzieje pomoże trochę,potem zakupy w ikei i innych dziecięcych sklepach. Teraz leżę i mnie tak plecy boląjutro wizyta u położnej,ale ja zasnąć nie mogę przez te plecy
a moj mąż,ze ja to lubię spać rano,a ja śpię rano,bo cała noc się wiercę ehh i wtedy nad ranem zasypiam tak.
Miłej nocy