Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobaczysz będziesz wszystko dobrze tylko teraz nie stresuj się bo to źle wpływa na dziecko i odpoczywaj i myśl pozytywnieWitam jestem już w domu cholestaza potwierdzona wyniki watrobowe spadly i wypuścili mnie do domu mam tabletki i ogplnie jestem zalamnana boje sie o dziecko i o siebie. Martwie sie co dalej bedzie.
Dobrze że piszesz, myślałam o Tobie, nie dawałaś długo znać. Będzie wszystko dobrze, masz leki, wyniki się poprawiły, jesteś pod opieką. Nie martw się, teraz będzie tylko lepiejWitam jestem już w domu cholestaza potwierdzona wyniki watrobowe spadly i wypuścili mnie do domu mam tabletki i ogplnie jestem zalamnana boje sie o dziecko i o siebie. Martwie sie co dalej bedzie.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ból pod łopatką może być też związany z napięciem przepony. Szczególnie jeśli ból odczuwasz jakby to była kreska pod łopatką. Jeśli inny rodzaj bólu to może też zablokowany odcinek piersiowy- np przez to, ze mamy wikszy biust lub inaczej juz teraz oddychamy. Przyczyn może być wiele. Również to może być nerwoból. Masz kogoś zaufanego do kogo moglabys sie z tym zwrocić?
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki. Mam nadzieję że u niego wszystko dobrze i ładnie na wadze przybral. Dzisiaj na USG zabieram Syna i corke.