oli-oli
Fanka BB :)
Cieszymy się,że wyniki lepsze. Oby tak dalej.7.11 dopiero zapadnoe decyzja co do terminu rozwiazania ma buc początkiem grudnia. Wyniki lepsze jutro kolejna kontrola .
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cieszymy się,że wyniki lepsze. Oby tak dalej.7.11 dopiero zapadnoe decyzja co do terminu rozwiazania ma buc początkiem grudnia. Wyniki lepsze jutro kolejna kontrola .
Właśnie też pomyślałam o rogalu, dzisiaj z nim spałam - dostałam od koleżanki. Na razie nie czuję poprawy, ale może jak dołączę do tego ćwiczenia to będzie lepiej.Zinc a masz ta poduche do spania rogala miedzy nogi?? W 1 cia nie mialam i tak wlasnie biodra mnie bolaly teraz noce spedzam wypchana miedzy nogami hihi i nic mi nie jest ani brzuch nie dokucza ani kregoslup. Moze jak nie masz rogala to juz nie kupuj ale wkladaj na noc poduche. Nie wiem czy tasmowanie to dobry pomysl na rozciagnieta skore poniewaz te tasmy lubia uczulac moj syn je mial i po 2h na nogach i brzuchu pelno krost.
@kodap to źle zrozumialam myslalam ze porod.
Ja dzis mam wizyte z gin nr.1 a w czwartek z nr2 i zobacze jakie maja planyco do mnie i mojego porodu.
Trzymamy mocno kciuki [emoji5]7.11 dopiero zapadnoe decyzja co do terminu rozwiazania ma buc początkiem grudnia. Wyniki lepsze jutro kolejna kontrola .
O dzięki za info, różka jeszcze nie mam.Cześć dziewczyny!
Od czwartku 19.10 w Biedronce są artykuły i ciuszki dla dzieci. Jak któraś jeszcze nie ma a planuje kupić to będą między innymi rożki niemowlęce po 25 zł.
Ja ostatnio gorzej śpię. To znaczy budzę się po kilka razy w nocy . A i tak jest o wiele lepiej niż w poprzednich ciążach. Zasługę przypisuję poduszce ciążowej, jak dla mnie to rewelacyjny wynalazek. A mój były mąż uważał ją za zbędny wydatek i kupiłam ją dopiero teraz.
Jutro wizyta u ginekologa , ciekawe czy dostanę zgodę na ślub. Hihihi
Powodzenia dla wszystkich dzisiaj wizytujących.
@kodap
Cieszę się że wyniki się poprawiły i tak trzymać.
@oli-oli
Słyszałam dużo dobrego o tapingu , ale sama nie próbowałam. Apropos piłki to muszę swoją wyciągnąć i trochę się poruszać.
A jakie cwiczenia na piłce wolno??Polecam ćwiczenia na piłce i krązenie miednicą delikatnie na stojąco (minimalnie ugięte kolana) i w pozycji czworaczej na ból bioder [emoji4]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom