Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój mąż jak najbardziej, ja kiedyś się w jedną bawiłam, żeby zobaczyć co go tak kręci, ale na kodach to chyba się nie liczy ;pJa jedyna gra jaką w tej chwili kojarzę to Farming Symulator???? CZY JAKOS TAK. Syn w to gra,nie jaTakże w kwestii gier pozostaję zielona
![]()
Ja tak mam od tygodnia ale o świcie, brzuch mi od wzdęć tak rozrywa, że budzę się z bólu, potem przechodzi po to by zaraz przyszły mdłości... I tak pomiędzy 4 a 6 i potem już można wstać pomału na śniadanie bo ssie w żołądkuA teraz pytanko z serii nurtujących..czy macie wzdęcia? Bo mnie męczą w absolutnie każdy wieczór. Plus tego głównie po lewej stronie jakby jajnik jakby w pachwinie czuję kłucie. Ma któraś tak?
Dobre. Ja mam dosłownie identycznie jak Ty i nawet godziny się zgadzają. Ale mdłości są tylko przez chwilę(okolo 10minut) a potem zsie w żołądku i też muszę coś przegryźćJa tak mam od tygodnia ale o świcie, brzuch mi od wzdęć tak rozrywa, że budzę się z bólu, potem przechodzi po to by zaraz przyszły mdłości... I tak pomiędzy 4 a 6 i potem już można wstać pomału na śniadanie bo ssie w żołądku
Ja ma to samo mam mdłości jak jestem głodna zjem i jest OkiDobre. Ja mam dosłownie identycznie jak Ty i nawet godziny się zgadzają. Ale mdłości są tylko przez chwilę(okolo 10minut) a potem zsie w żołądku i też muszę coś przegryźć