Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może to po prostu rozciąganie macicy? Jak masz no spe to weź i zobacz czy przejdzie [emoji4]Dziewczyny kuje mnie brzuch z prawej strony co kilka minut, czasem z lewej, ale rzadziej. Nie jest to jakiś mocny ból, ale martwie się.. Ktoś wie co to może być?
Ania właśnie dzisiaj się pytałam mojego gin co z tym kuciem i mówił że to normalne że przeważnie wieczorem takie kucie występuje. Wystarczy się położyć poddychac głęboko albo wziąć nospe. Ze macica się rozciąga, miejsce w brzuszku się robi dla dzieckaDziewczyny kuje mnie brzuch z prawej strony co kilka minut, czasem z lewej, ale rzadziej. Nie jest to jakiś mocny ból, ale martwie się.. Ktoś wie co to może być?
A kiedy mialas miesiączki ?Witaj grudniowka :*
Ja dzis bylam na wizycie jak narazie nic nie widac i troche sie zestresowalam ze nic z tego nie bedzie jutro ide powtorzyc bete czy prawidlowo przyrasta juz od tego shizowania zrobilam kolejny test i sa dwie wielkie grubasne krechy ale jednak stres jest ze cos jest nie tak :/
Kiedy u was bylo widac ten pecherzyk?
Jak to nic? Nawet pęcherzyka nie widac???Witaj grudniowka :*
Ja dzis bylam na wizycie jak narazie nic nie widac i troche sie zestresowalam ze nic z tego nie bedzie jutro ide powtorzyc bete czy prawidlowo przyrasta juz od tego shizowania zrobilam kolejny test i sa dwie wielkie grubasne krechy ale jednak stres jest ze cos jest nie tak :/
Kiedy u was bylo widac ten pecherzyk?