Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A teraz zobaczyłam zemasz na prawie koniec grudnia termin. Hmm to na pewno za wczesnie. Będzie dobrze. Zrobisz sobie bete i będziesz spokojniejszaMandy33 no wlasnie roznie to bylo raz 30 raz nawet 40 dni.
Eklerkaa no wlasnie nic lekarz mowi ze moze to byc jeszcze za wczesnie i mam przyjsc za 10 dni i powtorzyc bete czy dobrze przyrast
Teraz bede shizowac do jutra ://
Będzie dobrzeA teraz zobaczyłam zemasz na prawie koniec grudnia termin. Hmm to na pewno za wczesnie. Będzie dobrze. Zrobisz sobie bete i będziesz spokojniejsza
...........:::::::6tydz i 0dni:::::::::..........
Który masz tydzień?Witaj grudniowka :*
Ja dzis bylam na wizycie jak narazie nic nie widac i troche sie zestresowalam ze nic z tego nie bedzie jutro ide powtorzyc bete czy prawidlowo przyrasta juz od tego shizowania zrobilam kolejny test i sa dwie wielkie grubasne krechy ale jednak stres jest ze cos jest nie tak :/
Kiedy u was bylo widac ten pecherzyk?
Trzymam kciuki żeby było dobrze [emoji4]Dzieki dziewczyny :*
Ankus 4 tydzien 4 dzien
To spokojnie, to bardzo wcześnie. Musisz uzbroić się w cierpliwość.Dzieki dziewczyny :*
Ankus 4 tydzien 4 dzien
Ja bym spała bez przerwy. Wczoraj np. zjadłam śniadanie i poszłam spać do obiadu. Do tego chodzę wcześnie wieczorem spać i przesypiam całą noc. Ginekolog mi powiedziałaś, że taka senność w ciąży jest częstsza jak wymioty, czy mdłości.Trzymam kciuki żeby było dobrze [emoji4]
Ja dziś wróciłam z pracy i tak mi się spać chciało że musiałam się na "chwile" położyć. Obudziłam się o 20:00 [emoji23]
Też tak macie? Rano nie mogę wstać, w ciągu dnia też bym tylko spała.
![]()