Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fantastycznie, że jest serduszko!!!!Ja juz po wizycie serduszko pieknie bije nastepna wizyta za tydzien 26.04 bo troche wynik glukozy podwyzszony i musze krzywą cukrowa zrobić.Chyba zarzygam cala przychodnie na samą myśl mi nie dobrze.
Nie... Ale mnie się nie tyczyJak sie pisze na prv? Chciałbym dodać termin porodu, miasto i przeczucia. miasto bydgoszcz, 3 dziecko, myślę ze będzie dziewczynka ale mam nadzieje na chłopca, termin na 15.12 z miesiączki, czy sprawdzalyscie juz płeć w chińskim kalendarzu?
Cudownie, że serduszko bije ❤ ❤ ❤Ja juz po wizycie serduszko pieknie bije nastepna wizyta za tydzien 26.04 bo troche wynik glukozy podwyzszony i musze krzywą cukrowa zrobić.Chyba zarzygam cala przychodnie na samą myśl mi nie dobrze.
Trzymam kciuki za mamy wizytujące i mówię dzień dobry.
Karolcia1992 super
Dziś już siedzę w pracy, mdli mnie okropnie. Jeszcze musiałam wejść do sklepu kupić jakieś wędlinki bo trzeba uzupełnić lodówkę więc wiecie jak się teraz czuje po tych wszystkich zapachach, mam wrażenie że sama nimi przesiąkłam. Tak mi się chce spać... zaraz tu padnę. Ja to się najgorzej czuję tak do południa, później już mnie nie mdli tylko senna jestem. Wczoraj wieczorem nawet kartoflaka zrobiłam, a teraz jak o nim myśle to .... bleh :/
Heheh, życie. Ja np uwielbiam słodzoną herbatkę, a dzidzia chyba nie bo jak łyknę to mi niedobrze.Poszłam wczoraj do pracy i zachciało mi się jeść. U mnie w pracy taka kafeteria jest na parterze, poszłam tam i patrze kanapka z pastą jajeczna tak, tak.... nie... ble, kanapka z tuńczykiem. O tuńczyka lubię, a orzeszek odzywa się bleee.... patrze dalej i tak stałam z 15 minut, aż orzeszek zdecydował: kanapka z żółtym serem i kiszonym ogórkiem![]()