iwilleatyou
Fanka BB :)
Mdli mnie i rano i wieczoremjeszcze takie cos znalazłam "
- jeśli masz mdłości wieczorem to urodzisz chłopca, jeżeli mdli cię z rana – to będzie dziewczynka"
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mdli mnie i rano i wieczoremjeszcze takie cos znalazłam "
- jeśli masz mdłości wieczorem to urodzisz chłopca, jeżeli mdli cię z rana – to będzie dziewczynka"
19. Raz na tydzień ubić zapłodnione przez koguta jajko z jedną łyżeczką miodu. Posiada dużo witamin i życia.
.
Same zalecenia praktyczne to bzdety, ale zioła jako zioła mają mnóstwo zwolenniczekCoś wy czytacie. Ja jestem nie wierząca.
A niektóre punkty, które tam są napisane to jakieś wielkie bzdety / zabobony są:
7. Lepsze jest pożycie, gdy oboje małżonkowie są głodni. Są silniejsi.
Czy mam rozumieć, że ojciec tego próbował i wie?
10. Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę)
I jeszcze żonę trzeba umęczyć... Szkoda, że godziny różańca nie trzeba odmawiać...
19. Raz na tydzień ubić zapłodnione przez koguta jajko z jedną łyżeczką miodu. Posiada dużo witamin i życia.
No a tu brakuje tylko zabić koguta o pólnocy, wymazać łózko...
To jak mnie w tej ciazy nie mdli to co bedzie/UUU, w takim razie wierząc zabobonom to u mnie na prawdę będzie panienka![]()
To nie jesteś w ciążyTo jak mnie w tej ciazy nie mdli to co bedzie/![]()
Jajo z miodem pewnie jakies wartosci ma... Kiedys ludzie leczyli sie tylko dietami i ziołami itp... Jeśli chodzi o to czy ojciec tego próbował? to czy trzeba chorować na serce, zeby być kardiologiem? Magda nie bronię tego postu bo to jakieś stare wymysły i juz pewnie nikt nie podchodzi do tego serio, ale w kazdych wierzeniach jest trochę prawdyCoś wy czytacie. Ja jestem nie wierząca.
A niektóre punkty, które tam są napisane to jakieś wielkie bzdety / zabobony są:
7. Lepsze jest pożycie, gdy oboje małżonkowie są głodni. Są silniejsi.
Czy mam rozumieć, że ojciec tego próbował i wie?
10. Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę)
I jeszcze żonę trzeba umęczyć... Szkoda, że godziny różańca nie trzeba odmawiać...
No a tu brakuje tylko zabić koguta o pólnocy, wymazać łózko...
Weź się tak podopatru... może chociaż Cię piersi bolą... co?To jak mnie w tej ciazy nie mdli to co bedzie/![]()
mówiłam męzowi, ze jak test wychodzi pozytywnie to albo ciąza albo rak... jednak to drugieTo nie jesteś w ciąży![]()