Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj ja to ślinotoku dostaje na KFC. Mam poczucie, że słabo się odżywiam. Za mało warzyw i owoców. Idę obrać pomarańczke@Ankuś ja wciągnęłam wczoraj twistera [emoji16] i Hot wingsy choć nigdy nie byłam ich fanką [emoji6]. Dziś mi chodzi po głowie quritto ale już sobie daruję znowu fast food [emoji6]. Zmusze męża by mi na jutro do pracy zrobił takie domowej roboty [emoji16]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam ok KFC wole Maca, ale wczoraj byliśmy na pizzy.@Ankuś ja wciągnęłam wczoraj twistera [emoji16] i Hot wingsy choć nigdy nie byłam ich fanką [emoji6]. Dziś mi chodzi po głowie quritto ale już sobie daruję znowu fast food [emoji6]. Zmusze męża by mi na jutro do pracy zrobił takie domowej roboty [emoji16]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha [emoji3] uwielbiam frytki i teraz bym też zjadła, ale mój facet mi nie pozwala [emoji6]Ja sie przyznam choc okropna jestem wiem ale od 3 dni jem frytki na kolacje!masakra ale tak mi smakuja!!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ale dziewczyny błagam Was nie jedzcie tego syfu z KFC i Mac! No co Wy! [emoji27][emoji32][emoji45]
![]()