Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oska305 najwięcej białka mają jajka, ryby, mleko, kurczak, indyk, jogurt.Hej dziewczyny ja walcze z opuchnietymi i bolesnymi jajnikami. Możecie mi podpowiedzieć co zawiera dużo białka i możemy jeść? Podobno białko i ogromna ilość wody ma mi pomóc.
Hej dziewczyny ja walcze z opuchnietymi i bolesnymi jajnikami. Możecie mi podpowiedzieć co zawiera dużo białka i możemy jeść? Podobno białko i ogromna ilość wody ma mi pomóc.
A no właśnie jajnik też czasem kłuję. Mam nadzieję, że to normalne.Dziś akurat brzuch mnie nie ciągnie, ale ogólnie to czuję go dołem dość mocno każdego dnia. Czasem też czuję jajnik.
Bialko dla sportowcow, jogurty, mieso - stawialabym na chude. I woda, woda woda.Hej dziewczyny ja walcze z opuchnietymi i bolesnymi jajnikami. Możecie mi podpowiedzieć co zawiera dużo białka i możemy jeść? Podobno białko i ogromna ilość wody ma mi pomóc.
Powodzenia. Kiedy idziesz na bete?Bialko dla sportowcow, jogurty, mieso - stawialabym na chude. I woda, woda woda.
Ja poki co jestem z wami "legalnie". Przytulilam 2 kropki i blagam je zeby zostaly. Odtanczylabym im jakis taniec, ale mam sie maxymalnie oszczedzac. Nie wiem jak ja do testow dotrwam, ale poki co - u mnie 3ci tydzien.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom