M@gda
Moderatorka
Hmm dostalam zalecenie 11 kwietnia wiec za pelne 2 tyg. Obym wytzymala i nie poleciala wczesniej.Powodzenia. Kiedy idziesz na bete?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmm dostalam zalecenie 11 kwietnia wiec za pelne 2 tyg. Obym wytzymala i nie poleciala wczesniej.Powodzenia. Kiedy idziesz na bete?
Czy ona to mówiła na jakimś insta live? Może właśnie u niej to słyszałam, bo udało mi się na jeden czy dwa trafić [emoji6] a tą część o tyłozgięciu pewnie sobie dodałam sama [emoji16]@Karolcia90 śledzę instagram mamyginekolog i mówiła że na brzuchu można spać tak długo jak jest Tobie wygodnie. Dopóki Tobie jest wygodnie to i dziecku tez. Ja nie potrafię zasnąć w innej pozycji niż tylko w takiej, w pierwszej ciąży spalam praktycznie do końca tak tylko lekko brzuch ukladalam boczkiem
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli mozesz@Skuwka gratulacje [emoji6]! Jak już jest kreska nie cień to beta też powinna być już ładna [emoji6].
@MagMag moja owu chyba też była w okolicy 9.03 [emoji6] ciekawe jak bardzo będą nam się różnić terminy określone wg usg [emoji6]
Co do bólu piersi to ja nadal ubolewam, że muszę przybrać jakieś 50 pozycji zanim znajdę wygodną do spania na brzuchu. Tylko w dzień na drzemkę nie mam z tym większego problemu [emoji6] dziś przysnęłam na kanapie na siedząco [emoji23].
A właśnie, orientujecie się może czy już powinnam przestać spać na brzuchu? Czy mam jeszcze trochę czasu by się przestawić? Jakoś dziwnie mi się kojarzy, że czytałam, że gdy ma się tyłozgięcie to można dłużej spać w tej pozycji [emoji6]
@Ankuś ja na bóle brzucha nie narzekam, może ze 2 razy dziennie coś mnie delikatnie zakłuje [emoji6]. Za to dziś rano jak wstałam to poczułam smród popsutych ogórków, które wczoraj otworzyliśmy, od razu zostały zakręcone i odstawione do kosza. Nie mogłam wyjść z sypialni dopóki mąż ich nie wyniósł. Już myślałam, że czeka mnie sesja z wielkim białym uchem [emoji52].. Czy to nie za wcześnie na takie objawy?
@M@gda ja cały czas trzymam kciuki [emoji6] jak chcesz mogę coś odtańczyć Twoim kropeczkom za Ciebie [emoji16]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki dziewczyny za otuche.
Ogólnie od kiedy zrobiłam betę to z tej radości mam ochotę tańczyć [emoji6] i często coś sobie podśpiewuję i chodzę tanecznym krokiem [emoji23]. Ale będę na siebie uważać [emoji16] obiecuję [emoji6]Jesli mozesz
Ale cos.spokojnego, ty tez masz swoja o ktora musisz dbac.
Super! Pięknie[emoji4]Chyba na live albo instastorya może snapchat
ciężka sprawa bo wszędzie ją obserwuje
ale o tyłozgięciu nie słyszałam
. Odebrałam dzisiaj morfologię i bete i chyba mam dobry wynik. Nie znam się
16 marca w 24dzien cyklu miałam 19.1 a dzisiaj 7933.0
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Za wcześnie nie jest. Każda kobieta objawy przechodzi indywidualnie. Nie ma co sie nakręcać ani w jedną ani druga stronę. Mnie parę razy mdliło, ale nie wiem na ile to rzeczywistość, a na ile moja psychika.@Skuwka gratulacje! Jak już jest kreska nie cień to beta też powinna być już ładna
.![]()
@MagMag moja owu chyba też była w okolicy 9.03ciekawe jak bardzo będą nam się różnić terminy określone wg usg![]()
![]()
Co do bólu piersi to ja nadal ubolewam, że muszę przybrać jakieś 50 pozycji zanim znajdę wygodną do spania na brzuchu. Tylko w dzień na drzemkę nie mam z tym większego problemudziś przysnęłam na kanapie na siedząco
.![]()
A właśnie, orientujecie się może czy już powinnam przestać spać na brzuchu? Czy mam jeszcze trochę czasu by się przestawić? Jakoś dziwnie mi się kojarzy, że czytałam, że gdy ma się tyłozgięcie to można dłużej spać w tej pozycji![]()
@Ankuś ja na bóle brzucha nie narzekam, może ze 2 razy dziennie coś mnie delikatnie zakłuje. Za to dziś rano jak wstałam to poczułam smród popsutych ogórków, które wczoraj otworzyliśmy, od razu zostały zakręcone i odstawione do kosza. Nie mogłam wyjść z sypialni dopóki mąż ich nie wyniósł. Już myślałam, że czeka mnie sesja z wielkim białym uchem
.. Czy to nie za wcześnie na takie objawy?![]()
@M@gda ja cały czas trzymam kciukijak chcesz mogę coś odtańczyć Twoim kropeczkom za Ciebie![]()
![]()
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Beta dopiero za dwa tygodnie? Późno. Ja zrobiłam test w niedzielę, a w poniedziałek poszłam na betę. Miesiączkę planowo miałam mieć w środę. W życiu bym tyle nie wytrzymałaHmm dostalam zalecenie 11 kwietnia wiec za pelne 2 tyg. Obym wytzymala i nie poleciala wczesniej.
Widziałam te rogale na allegro, chyba zażycze sobie od męża na urodziny mam 9 maja. Ja ogólnie śpię z czterema poduszkami. Dwie pod głową, jedna między nogami, jedna do przytulania, żeby cycki sobie ułożyć, bo mam duże. Także ten rogal jest pięknyCzy ona to mówiła na jakimś insta live? Może właśnie u niej to słyszałam, bo udało mi się na jeden czy dwa trafića tą część o tyłozgięciu pewnie sobie dodałam sama![]()
![]()
Później chyba kupię sobie tego rogala do spanianie będę już wtedy podwijać kołdry![]()
![]()
Ja niestety też czuję ciągłe napięcie. Stresuje sie każdym pójściem do łazienki. Liczę każdy dzień. Wszystko mnie irytuje.Dziewczyny czy wy też się tak stresujecie? Niby wiem że nie powinnam ale jakiś taki ciągły niepokój we mnie jest i każdy nagły dźwięk mnie przyprawia o szybsze bicie serca. Jakaś mega nerwowa jestem :/
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom