Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja byłam w 8t0d i już miałam serduszko, ale wg usg to był 6t5d. Jeśli owu się choć trochę przesunęła to serduszko też później się pojawi [emoji6]. Miałaś już jakieś usg? [emoji6]@iwilleatyou Mam takir pytanie ktora z Was w 6tyg jeszcze serduszka nie widziala??
Placki mojej babci smakują całkiem inaczej niż robione przez kogokolwiek innego [emoji16] na żadne inne nie miałam ochoty [emoji6] ale zachcianka została spełniona także byłam bardzo zadowolona [emoji6] i jeszcze zabrałam kilka sztuk na wynos [emoji6]Ja jutro robię lasagne już nie mogę się doczekać.
Placki ziemniaczane też bym zjadła, takie mojej mamy, ale do Gdańska daleko ;-)
Ja znowu mam fazę na pomarańcze i banany
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
@Karolcia90 tak mialam usg w 6tyg 3d ale byl sam pecherz duzy na 26mm z zarysem cialka i juz czuje ze zle to mi wrozy, :'(
Moja babcia zawsze mówiła że sprawdzają się odwrotnosci snów [emoji14]Śniła mi się moja ciąża że miałam USG 3D i siuraska widziałam. Tyle że ciąża była lekko starsza. Hehe ciekawe czy coś to znaczy <3
...........:::::::6tydz i 4dni:::::::::..........
Hehe też tak słyszałamMoja babcia zawsze mówiła że sprawdzają się odwrotnosci snów [emoji14]
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom