• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny ja nie zapisywalam się jeszcze bo zapisze dopiero następne wizyty dziś mam pierwsza trochę się boje i to dlatego ze pierwsza nie zapisywalam. Następne na pewno zapisze

Jak ja nie lubię placków ziemniacznych. Kocham ziemniaki, ale nie w takiej formie i zawsze się dziwię jak mogą komuś smakowac[emoji28]
U mnie z dodatkowych objawów to właśnie też pojawiły się bolesne wypryski na dekolcie i plecach. Brzydko to wygląda, no ale bo zrobic.

Jak ja nie lubię placków ziemniacznych. Kocham ziemniaki, ale nie w takiej formie i zawsze się dziwię jak mogą komuś smakowac[emoji28]
U mnie z dodatkowych objawów to właśnie też pojawiły się bolesne wypryski na dekolcie i plecach. Brzydko to wygląda, no ale bo zrobic.
Też nie lubię placków a jak widzę że ktoś do słonych placków dodaje śmietanę i cukier to nie mogę tego znieść :D
Trzymam kciuki [emoji8]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam caly dekold w krostkach takich czerwonych ;( masakrycznie to wyglada. Z buzią też nie jest lepiej :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry