reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
staracie się spać na lewym boku?

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
A o co chodzi z tym lewym? Ja śpię różnie - również na plecach, wiercę się [emoji6]

7v8rflw1jd7z9oat.png

Tzn? Napisz wiecej...ja ciągle wiszę na telefonie i mam pracę przed komputerem :/
Wiesz co są różne artykuły na ten temat, podobno badania jeszcze nie potwierdzają na 100% negatywnego wpływu, ale to też dlatego że tel komórkowe w sumie od dość niedawna są w takim intensywnym użyciu, ale coś jest podobno na rzeczy z tym promieniowaniem. Wrzucam linka pierwszego z brzegu jaki znalazłam. Staram się nie trzymać tel blisko brzucha...
Link do: Czy promieniowanie z telefonów komórkowych jest szkodliwe dla kobiet w ciąży? - Polki.pl

7v8rflw1jd7z9oat.png

reklama
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa.
@Karolcia90 niestety tak jest w większości placówek. Ja byłam w Boramed, same usg bez niczego więcej to 150, a jak jest dodatkowo recepta, zwolnienie czy inne rzeczy to już razem z wizytą sobie liczą. Chore. Mi założyła kartę ciąży i chwilę pogadała, więc to już chyba było z wizytą. Irytuje mnie coś takiego. Wiadomo, że ciąża i zdrowie najważniejsze, ale nie stać mnie, żeby wydawać tyle kasy za każdą wizytę.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry