Brzuchatka2017
Fanka BB :)
Jakie dokladnie?Byłam u lekarza i kazała mi zrobić sobie zimne okłady na czoło i leżeć i mogę jeszcze wziąć jeden paracetamol a ja do wieczora nie puści to mam iść na sor. Mam strasznie niskie ciśnienie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakie dokladnie?Byłam u lekarza i kazała mi zrobić sobie zimne okłady na czoło i leżeć i mogę jeszcze wziąć jeden paracetamol a ja do wieczora nie puści to mam iść na sor. Mam strasznie niskie ciśnienie![]()
Hej!
Witam wszystkie grudniowe mamusie
Czy ktoras ma moze dzisiaj 1 dzien 6tego tyg ciąży?Bardzo sie ciesze, bo jestem obecnie za granica, nie mam z kim tutaj o tym wszystkim pogadać, test zrobilam tydzien temu, na obu wyszly 2 kreski, dzisiaj poszlam oznaczyc bete z krwi, jutro wynik, mam nadzieje, ze bedzie ok, czytam wasze objawy i mam to samo, od 2 dni glowa boli niemiłosiernie, do tego ucho mi sie lekko zatyka..no i spie caly czas
mysle, kiedy dokladnie pojsc na usg, wizyty sa tu strasznie drogie, wolalabym isc wtedy, kiedy juz jest raczej pewne, ze widac serduszko, a Wy juz bylyscie?
i powiedzcie jeszcze czy kw.foliowy bierzecie juz dlugo? Przed ciaza zaczelyscie? I tylko w tej formie czy tezna jako aktywny folian?
Mam ciśnieniomierz. Musi mieć to zwiazek z ciśnieniem skoro kawa pomaga. Przed ciąża piłam ją sporadycznie. W tej chwili czując się dobrze mam ciśnienie112/78 i 78 puls.Masz w domu ciśnieniomierz? Sprawdź jakie masz ciśnienie. Może po prostu przy kawie jest w normie a bez spada i wtedy boli cie głowa. Przed ciąża regularnie pilas kawę?
A gdzie trafilas? Ja musze sie dowiedziec czy w mojej klinice prowadza ciaze a jesli nie to jeszcze nie wiem co dalej...To życzę Ci abyś poczuła , który to ten lekarz :-)
Ja akurat z Gdańska pochodzę, moja mama to anestezjolog , przez trochę lat pracowała na oddziale ginekologii więc kilku fajnych lekarzy znam :-)
Ja w Wawie miałam.problem, ale przy okazji pierwszej ciąży, która była wpadką, trafiłam przez przypadek bardzo dobrze.
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom