reniuszek
Love in the knick of time
To co? Nie boicie się jeść w tym macu? Czuje, że mi się strasznie chce i może ktoś mnie zniechęci![]()
Raz na jakiś czas wskazane
Ja chyba zaraz pojade, bo nie mogę usiedziec
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To co? Nie boicie się jeść w tym macu? Czuje, że mi się strasznie chce i może ktoś mnie zniechęci![]()
Haha mi Mąż nie pozwala, więc będę musiała w tajemnicyRaz na jakiś czas wskazane
Ja chyba zaraz pojade, bo nie mogę usiedziec
No dzisiaj jak weszłam do maca i okazało się, że nie mam karty i jak popatrzyłam na tych wszystkich jedzących ludzi, to myslałam, że pójdę na żebry między stoliki hahahaJa właśnie zjadłamraz na jakiś czas nie zaszkodzi, bronilam sie pol roku aż mnie naszło
![]()
No to widzę, że nie tylko ja dzisiaj z makiem.To co? Nie boicie się jeść w tym macu? Czuje, że mi się strasznie chce i może ktoś mnie zniechęci![]()
lubie ten ich sosikNo to widzę, że nie tylko ja dzisiaj z makiem.
Właśnie pokonała mcnagetsy [emoji7][emoji7][emoji7] z sosem slodko-kwasnym.
[emoji7]
![]()
O nieee nikt mnie nie zniechęciłNo to widzę, że nie tylko ja dzisiaj z makiem.
Właśnie pokonała mcnagetsy [emoji7][emoji7][emoji7] z sosem slodko-kwasnym.
[emoji7]
![]()
AA ja mam taką szefowa, że by nawet się nie zorientowała co to za literkaOd rodzinnej z literka b tez 100%
Szefowa wie więc nie powinna się dziwić
![]()
Gratulacje, cudowna wiadomośćJest serducho!!!! Bilo szybciutko ;-) 8mm mojego szczęścia! Boziu jak się cieszę! Wszystko ok, następna wizyta 22.05! Ależ się cieszę! ;-)