kosa1212
Fanka BB :)
Bosko. Niech rośnie zdrowo[emoji2]Jest serducho!!!! Bilo szybciutko ;-) 8mm mojego szczęścia! Boziu jak się cieszę! Wszystko ok, następna wizyta 22.05! Ależ się cieszę! ;-)
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bosko. Niech rośnie zdrowo[emoji2]Jest serducho!!!! Bilo szybciutko ;-) 8mm mojego szczęścia! Boziu jak się cieszę! Wszystko ok, następna wizyta 22.05! Ależ się cieszę! ;-)
Ale super. [emoji7][emoji4]Jest serducho!!!! Bilo szybciutko ;-) 8mm mojego szczęścia! Boziu jak się cieszę! Wszystko ok, następna wizyta 22.05! Ależ się cieszę! ;-)
Właśnie ja też muszę się zapisać na to usg prenatalne i też mam cichą nadzieję poznać płeć. Ale nic nie mówię na głos mężowi, co byśmy obydwoje się nie rozczarowalija 16 maja mam badania prenatalne i mam taką cichutką nadzieje ,że uda się poznać płeć <3
W którym będziesz dokładnie tygodniu?ja 16 maja mam badania prenatalne i mam taką cichutką nadzieje ,że uda się poznać płeć <3
Powodzenia :-) Blair czy ty jesteś marcowka z 2012???Ale super. [emoji7][emoji4]
Zazdroszczę Wam już tych wizyt ja swoją mam 11.05 ale jak się uda to 6.05 będę na usg u lekarza który robił mi CC w poprzedniej ciąży. Mam nadzieję, że już będzie [emoji173]
Ja już na l4 od dzisiaj. Teraz z powodu anginy i prosiłam żeby nie zaznaczyć ciąży. Zwolnienie mam do 05.05 i pewnie potem już przedłuż od gina.
![]()
Lutowkach 2012Powodzenia :-) Blair czy ty jesteś marcowka z 2012???
Na pewno i u Ciebie bedzie wszystko dobrzeGratulujeSuper. Mam nadzieje,że jutro też ujrzę taki widok
![]()