DigitalGirl
Moderatorka
cale 1,9 cm mojego szczescia![]()
wszystko super. Nastepna wizyta za 4 tygodnie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie !!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cale 1,9 cm mojego szczescia![]()
Rozumiem Cie doskonale. To jest myślenie DDA. A On manipuluje takim zachowaniem. Są mistrzami w tym. Użalaniem się nad sobą, usprawiedliwiają swoje picie.U mnie to samo. Ojciec pił całe życie i na mamę rękę podnosił. Potem na mojego brata, bo jako najstarszy i do tego chłopak stawał w naszej obronie. Nie raz sąsiedzi przychodzili go uspokajać, a i policja się zdarzala, bo po alkoholu białej gorączki dostawał. Teraz już kilka lat pracuje we Francji, więc większość czasu nie ma go w domu to mama ma chociaz spokój. Z tym, że jest tam też moja siostra i ona musi się za niego wstydzić. Mama ledwo wiąże koniec z końcem, ale on woli przepić niż coś jej przysłać. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze żal mi Taty. Głupie to, wiem. Stary chłop, a rozumu mniej niż u dwulatka. Co jakiś czas pisze albo dzwoni i płacze, że on nikogo nie obchodzi i każdy ma go gdzieś. A jak można zapomnieć takie piekło jakie nam zgotował??
Super, gratulacje !cale 1,9 cm mojego szczescia![]()
8t5d tak mi lekarz dzisiaj powiedziała o ile dobrze usłyszałam
Czyli tak jak mi z OM wychodzi , ale chyba młodsza mam ciążę.8t5d tak mi lekarz dzisiaj powiedziała o ile dobrze usłyszałam
Super☺cale 1,9 cm mojego szczescia![]()
Dzień doberekHej dziewczyny.
Wielkie kciuki za wizyty. Jestem przekonana, że będzie dobrze.
Witaj nowa mamuśko. Fajny termin hihi
Ja to bym teraz tylko pomidory jadła. Takie z mizarellą zapiekane w mikrofalówce. A teraz to tylko o tym kalafiorze myślę.
To mój 5 dzień bez krwawienia. Staram się być dobrej myśli. W środę idę sprawdzić co z krwiakiem, no i co tam u mojego dziecka słychać.
Nie mogę się doczekać też już mojej wizyty 23 maja. Może i ja dowiem się czy to chłopak czy dziewczynka. Zawsze po cichu marzyła mi się dziewczynka... Ciekawe
Ja na 100% bede miala cesarke. Wiec tak jak Mi wyznaczą tak urodze. Wyjscia za bardzo mieć pewnie nie bedeMoja mama ze mną miała taki termin i takie gadanie taty być może sprawiło, że poczekałam grzecznie do nowego rokuwięc kto wie, kto wie...