o... fajnie wiedzieć, jak wyszłam z wizyty, to po drodze zaszłam do apteki (mam przepisaną wersję z +) i zapłaciłam 2 razy tyle... następnym razem o tym pomyślęPrzez interenet mama dha premium chyba 35zl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o... fajnie wiedzieć, jak wyszłam z wizyty, to po drodze zaszłam do apteki (mam przepisaną wersję z +) i zapłaciłam 2 razy tyle... następnym razem o tym pomyślęPrzez interenet mama dha premium chyba 35zl
No wlasnie i to mi nie daje spokoju, co prawda byłam u niej dwa tygodnie wcześniej i wtedy robiła usg i wszystko było ok Wiec moze stwierdziła ze po dwóch tygodniach jeśli nie ma plamien to wystarczy zwykle badanie... nie mam pojęcia. Boli mnie tez nad pępkiem, juz nie wiem czy to żołądek czy co... ahhh oszaleć możnaDelikatne bóle są ok. Ale że cię palcami badała?? TO jest dziwne, jak niby na tej podstawie stwierdzi czy wszystko z dzidzią jest ok??
Ja sobie na 3 miesiące od razu zamówie i jakiś bio oil czy inny bo w aptekach też 2 razy drożej.o... fajnie wiedzieć, jak wyszłam z wizyty, to po drodze zaszłam do apteki (mam przepisaną wersję z +) i zapłaciłam 2 razy tyle... następnym razem o tym pomyślę![]()
Ja sobie na 3 miesiące od razu zamówie i jakiś bio oil czy inny bo w aptekach też 2 razy drożej.
Dziewczyny, co najlepsze żeby rozstępy się nie porobiły??
Dziwne . Ja tez byłam u gin po 2 tygodniach i tez u mnie wszystko ok ale badała mnir palcami i usg robiła dokładne wiec niewiem . Na twoim miejscu poszła bym jeszcze do innego ginNo wlasnie i to mi nie daje spokoju, co prawda byłam u niej dwa tygodnie wcześniej i wtedy robiła usg i wszystko było ok Wiec moze stwierdziła ze po dwóch tygodniach jeśli nie ma plamien to wystarczy zwykle badanie... nie mam pojęcia. Boli mnie tez nad pępkiem, juz nie wiem czy to żołądek czy co... ahhh oszaleć można
Własnie też tak myślę... Gosik, który ty teraz tydzień jesteś?Dziwne . Ja tez byłam u gin po 2 tygodniach i tez u mnie wszystko ok ale badała mnir palcami i usg robiła dokładne wiec niewiem . Na twoim miejscu poszła bym jeszcze do innego gin
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Jak poroniłam w lutym to niby według @ był 9 tydzień z kawałkiem a lekarz który mnie przyjmował palpacyjnie stwierdził że macica rozpulchniona 8 tydzien i USG przed zabiegiem potwierdziło że wielkość dziecka odpowiadała 7w5dDziwne . Ja tez byłam u gin po 2 tygodniach i tez u mnie wszystko ok ale badała mnir palcami i usg robiła dokładne wiec niewiem . Na twoim miejscu poszła bym jeszcze do innego gin
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Oo Madzia pięknie! Z tego co pamiętam miałaś ostatni @ 7 marca czyli tak jak ja i z terminem tyle że u mnie niby ciąża o 3 dni młodsza i mój maluszek ma 1,5 !! Gratuluje szczęśliwej wizytyI ja po wizycie.
Orzeszek to już spory orzech - ma prawie 2 cm. I serduszko bije jak dzwon
Zdjęcie wstawię później.