Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
YYYY ja po in vitro, miesiączka jest u mnie drugorzędną sprawąOo Madzia pięknie! Z tego co pamiętam miałaś ostatni @ 7 marca czyli tak jak ja i z terminem tyle że u mnie niby ciąża o 3 dni młodsza i mój maluszek ma 1,5 !! Gratuluje szczęśliwej wizyty)!
......:::::::::8tydz i 4dni::::::::.........
To zależy jak duża jest firma tzn ile zatrudnia osob. Wtedy inaczej rozliczaja sie z zusem. Bo jak duża to np od mojej firmy caly czas dostawalam prxelewy, a oni pozniej jakos rozliczenia z susem majaJa z tego co pamiętam z poprzedniej ciąży to przelewy miałam od pracodawcy
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Usg i wiem ze w tym samym dniu mozna, jako rozszerzenie zrobic badania z krwi. Ja ogranicze sie tylko do usgDziewczyny czy Wy robicie tylko usg prenatalne, czy coś więcej w tym kierunku?
Ja też samo usg. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Mam poczucie, że dla mnie to będzie najbardziej stresujące usg..Usg i wiem ze w tym samym dniu mozna, jako rozszerzenie zrobic badania z krwi. Ja ogranicze sie tylko do usg