Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bidulcio. Sprawdź.Dziewczyny chyba jutro wybiorę się do kliniki zadzwonię tam z samego rana od 7:00 maja czynne, nie za dobrze czuje się od wczoraj wieczór, takie mnie boli raz po prawej raz po lewej stronie kłuje mnie w dole brzuchach i po bokach...Ogółem od wczoraj wieczora też mi jakoś nie dobrze jest nie wiem czy to normalne obijwy ale dość mocno mi te bóle/kłucia dokuczają, mogłabym to porównać troszkę do kolki.
Na pewno będzie ok. Odpoczywaj :-)Hej dziewczyny. Nie odzywam się ostatnio, ale nic się nie dzieje. Jutro usg. Już kilka dni boli mnie brzuch jak na okres i trochę się obawiam. Ale musi być dobrze, prawda?
Witam nowa mamusię[emoji1]
Mogą to być bóle jajników. Dużo zmian zachodzi w naszym organizmie i różne bóle w pierwszym trymestrze są normalne. Bóle brzucha, macica, jajniki, plecy. Myślę, że nic złego się nie dzieje ale na wszelki wypadek jedz i skonsultuj to z lekarzem.Dziewczyny chyba jutro wybiorę się do kliniki zadzwonię tam z samego rana od 7:00 maja czynne, nie za dobrze czuje się od wczoraj wieczór, takie mnie boli raz po prawej raz po lewej stronie kłuje mnie w dole brzuchach i po bokach...Ogółem od wczoraj wieczora też mi jakoś nie dobrze jest nie wiem czy to normalne obijwy ale dość mocno mi te bóle/kłucia dokuczają, mogłabym to porównać troszkę do kolki.
Pewno ze bedzie dobrzeHej dziewczyny. Nie odzywam się ostatnio, ale nic się nie dzieje. Jutro usg. Już kilka dni boli mnie brzuch jak na okres i trochę się obawiam. Ale musi być dobrze, prawda?
Witam nowa mamusię[emoji1]
Tez mi sie wydaje ze rozciaganie i bole sa ok. Pamietaj, ze masz.2 dzieci. Ale warto to sprawdzic szczególnie jesli bole sa silne.Mogą to być bóle jajników. Dużo zmian zachodzi w naszym organizmie i różne bóle w pierwszym trymestrze są normalne. Bóle brzucha, macica, jajniki, plecy. Myślę, że nic złego się nie dzieje ale na wszelki wypadek jedz i skonsultuj to z lekarzem.
Witaj.Witam was moje drogie!
Czytam was od samego poczatku , I wkoncu chyba moge sie do was dolaczyc
Jestem w 9tyg I 6dniuI mieszkam w Angli wiec jak nie ktore z was wiedz sluzba zdrowia nie jest tutaj najlepsza
w 5tyg mialam krwawienie I oczywiscie w szpitalu nic nie zrobili dopiero na drugi dzien usg zeby zobaczyc czy dzidzia prztrwala czy nie ale na cale szczescie wszystko dobrze sie skonczylo
zobaczylam dzidziusia I serduszko
za tydzien lece do polski wiec mam nadzieje ze bede miala wszystkie badania porobione.
Pozdrawiam was serdecznie
Mogą to być bóle jajników. Dużo zmian zachodzi w naszym organizmie i różne bóle w pierwszym trymestrze są normalne. Bóle brzucha, macica, jajniki, plecy. Myślę, że nic złego się nie dzieje ale na wszelki wypadek jedz i skonsultuj to z lekarzem.
Hej. Witamy[emoji4] Ja pierwsza ciążę przechodziłam w Anglii i wiem od podszewki jak to wygląda. Jest nie wesoło, ale gdy okazało się, ze nasz Synek jest ciężko chory i zapadł w decyzja o terminacji cieszyłam się, ze jestem tam, a nie w Pl. Takiego wsparcia nigdzie bym nie dostała. Ale zdrowe ciąże rzeczywiście do 12 tyg są ignorowane.Witam was moje drogie!
Czytam was od samego poczatku , I wkoncu chyba moge sie do was dolaczyc
Jestem w 9tyg I 6dniuI mieszkam w Angli wiec jak nie ktore z was wiedz sluzba zdrowia nie jest tutaj najlepsza
w 5tyg mialam krwawienie I oczywiscie w szpitalu nic nie zrobili dopiero na drugi dzien usg zeby zobaczyc czy dzidzia prztrwala czy nie ale na cale szczescie wszystko dobrze sie skonczylo
zobaczylam dzidziusia I serduszko
za tydzien lece do polski wiec mam nadzieje ze bede miala wszystkie badania porobione.
Pozdrawiam was serdecznie