reniuszek
Love in the knick of time
Haha skąd ja to znam nagotuje a pozniej mi niedobrze i nie mogę patrzeć na to co ugitowalamJa dziś zrobiłam rosół bo miałam ochotę, a teraz mi śmierdzi w całym domu aż mnie podbija. Blehhh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha skąd ja to znam nagotuje a pozniej mi niedobrze i nie mogę patrzeć na to co ugitowalamJa dziś zrobiłam rosół bo miałam ochotę, a teraz mi śmierdzi w całym domu aż mnie podbija. Blehhh
Pięknie to wygląda. Jak zrobiłaś sos? :-) może jakiś przepis?Hej. Czytam was i czytam ale nie mam kiedy odpisać. Rano szkola po południu praca i czuje się raczej slabo. Super ze dobre wiesci po wizytach i oby kolejne dobre naplywaly. Ja właśnie przy obiedzie po szkole o niedlugo zbieram się do pracy. U mnie dzisiaj chłodno a wczoraj cały dzien padalo. Ja tez już padam na pyszczek [emoji14] u mnie dzisiaj losos, sos smietanowy ryz i rukola![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochanie nie podam Ci przepisu bo u nas jest poprostu fix do lososia ktory miesza sie z kremowka i zapiekaPięknie to wygląda. Jak zrobiłaś sos? :-) może jakiś przepis?
Jak ciagnie do owoców, a odpycha od mięsa, to ponoc bedzie dziewczynkaJa jakos ostatnio od miesa na kilometr. Kurczak jeszcze jak cie moge, a inne to ble. Nawet wedliny wypadly z mojego jadłospisu.
Wyglada smacznieHej. Czytam was i czytam ale nie mam kiedy odpisać. Rano szkola po południu praca i czuje się raczej slabo. Super ze dobre wiesci po wizytach i oby kolejne dobre naplywaly. Ja właśnie przy obiedzie po szkole o niedlugo zbieram się do pracy. U mnie dzisiaj chłodno a wczoraj cały dzien padalo. Ja tez już padam na pyszczek [emoji14] u mnie dzisiaj losos, sos smietanowy ryz i rukola![]()
Podoba mi się ten przesad no marzy mi się córeczka. A nie jem mięsa tylko owoce warzywa, pieczywo z pomidorem mi smakuje jak coś luksusowego no i lody i słodycze na to mnie nigdy nie mdli....Jak ciagnie do owoców, a odpycha od mięsa, to ponoc bedzie dziewczynka
( tez tak mam,jedyne co, to kurczak![]()
ja usmażyłam kotleciki i.. jem ziemniaki z ogórkami bo też mi śmierdzi...Ja dziś zrobiłam rosół bo miałam ochotę, a teraz mi śmierdzi w całym domu aż mnie podbija. Blehhh
Nie kupuje gotówych rozwiązań to nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje.Kochanie nie podam Ci przepisu bo u nas jest poprostu fix do lososia ktory miesza sie z kremowka i zapiekajest pyszne. Duzo w nim koperku i skorki z cytryny. 2 raz robilam
zazwyczaj robie lososia na parze albo na oleju kokosowym z sama sola i pieprzem a na koniec cytrynka
To może u i mnie dziewczyna. Mężowi się kiedyś śniła córka.Jak ciagnie do owoców, a odpycha od mięsa, to ponoc bedzie dziewczynka
No powiem Ci, ze ja mam fazę na jabłka ostatnio. Tylko, że ja mam dwa Skarby pod sercem. Może będą dwie panienki[emoji7]Jak ciagnie do owoców, a odpycha od mięsa, to ponoc bedzie dziewczynka [emoji14]