Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja już sobie tshirtow kilka kupiłam bo brzuch mam ogromny jak na ten czas, wstawię zdjęcie może jutro to same zobaczycie :/ 6miesiąc jak nic i taki jakby kwadratowy się robi.@Brzuchatka2017 [emoji23] nie zapamiętałam kto pytał [emoji23]. Do pisałaś się do kalendarza [emoji6]? Żebyśmy jutro wszystkie pamiętały o trzymaniu kciuków [emoji6]
Ja mam sporo kiecek na lato, które będą dobrze leżały na rosnącym brzuszku [emoji16] na razie nic w tym klimacie nie kupuję [emoji6]. Ale niech to lato w końcu przyjdzie!
Chociaż muszę jakieś tshirty sobie kupić bo zaraz wszystkie zrobią mi się za krótkie [emoji16]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszę się że smakowały i na zdrowie@Mikado93 Dziękuję!! Wyszły przepyszne!Zobacz załącznik 805881
Juz probuje się dopisać@Brzuchatka2017 [emoji23] nie zapamiętałam kto pytał [emoji23]. Do pisałaś się do kalendarza [emoji6]? Żebyśmy jutro wszystkie pamiętały o trzymaniu kciuków [emoji6]
Ja mam sporo kiecek na lato, które będą dobrze leżały na rosnącym brzuszku [emoji16] na razie nic w tym klimacie nie kupuję [emoji6]. Ale niech to lato w końcu przyjdzie!
Chociaż muszę jakieś tshirty sobie kupić bo zaraz wszystkie zrobią mi się za krótkie [emoji16]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście że o oryginalnych mówię... były właśnie flipsy czekoladowe (niestety innych smaków brak) i maczugi (które przynajmniej u mnie też furrorę na osiedlu robiłyAle tylko oryginalne królikiem, ostatnio kupilam jakąś podrobe i były okropne, nie smakowaly jak te z dzieciństwa
![]()
Aż mi ślinka pociekłaJa też jestem makaroniara maksymalna! [emoji1] i też wolę jasny, ale chiński też Uwielbiam! A, i pomimo że ciemne pieczywo jest zdrowsze to teraz w ogóle nie mam na nie ochoty - tylko rasowy dobrze wypieczony biały bochen - mniam! [emoji3]
Superancko!!! Zastanawiałam się co z Tobą [emoji3] cieszę się ogromnie! [emoji1][emoji16][emoji4]Dziewczyny, nie będę się rozpisywać, bo już pewnie macie dość opisów moich wizyt.
Z dzidzią nadal ok, serduszko bije, nawet je dziś słyszałam i widziałam taka mała zastaweczkę![]()
Śliczna dzidzia była![]()