Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DzisiajDziewczyny,
Kiedy zaczelyscie zauważać brzuszek u siebie?
hahahaha okejjjjjj myślałam,że pytasz o siebie!!!! Coś zakręcona jestem, no to podtrzymuje to co napisała mrsMalec ;-)Myślę że sukienka z długim rękawkiem i do tego jakąś czapunia i płaszczyk nie za gruby bo sweterek może być za cienki i jakieś buciki tylko może nie baletki tylko jakieś takie pełne na pasek są nieraz takie fajnei myślę że będzie git
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jakoś w 5 tygodniu zaczą rosnąćDziewczyny,
Kiedy zaczelyscie zauważać brzuszek u siebie?
Hehe nie jestem doświadczona mamahahahaha okejjjjjj myślałam,że pytasz o siebie!!!! Coś zakręcona jestem, no to podtrzymuje to co napisała mrsMalec ;-)
Dzisiaj
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U was sie cale ubrano kupuje? U nas tylko szatke, czyli takie przykrycie z imieniem i data chrztu, moze jakas falbanka. Ale stroj kupuja rodzice.Dziewczyny poradzcie, 21 maja jestem chrzestna dziewusi malutkiej przekochanej ufff cudnej i wgl no i jutro jade kupic Jej ubranko do chrztu...nie wiem jak mam ją ubrać, pogoda jest zupełnie inna niż każdego roku o tej porze, ale może 21 będzie ładna jednak gwarancji nie mam... kupic sukieneczkę na długi rekaw, jakąś czapulke taka ażurową czy jak to się nazywa i cieply sweterek i płaszczyk? A buciki baletki czy cieplejsze??? Doswiadczone mamy pomóżcie :/
Tak, u mnie zaczal sie dzisiaj...to tylko plan... oby się udało. Cały czas czekam na nagły przypływ energii, podobno w drugim trymestrze tak jest (koleżanki tak mi powiedziały) i ma się niezłego speeda![]()
Aaa bo Carla pytala o sukienke.dla siebie... no to jeszcze czytanie ze zrozumieniem dzisiaj u mnie siada...Ja mam wtedy komunię syna, w niedzielę jade na jakiś zakupy, ale myślałam o sukience na krótki rękaw i jakiś żakiet. Co kupie to zobaczymy, może wrócę z kombinezonem![]()
Też właśnie się zdziwiłam. Zwłaszcza, że ciężko w gust rodziców trafić.U was sie cale ubrano kupuje? U nas tylko szatke, czyli takie przykrycie z imieniem i data chrztu, moze jakas falbanka. Ale stroj kupuja rodzice.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom