Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez sie tak martwilam bo w weekend jak wracalismy autem z wycieczki, to wlasnie poczulam okropny bol w brzuchu, promieniujacy do pleców, tak klulo strasznie i z godzinke go czulam, ale jak wrocilam do domu, poszlam na kibelek, to mi potem przeszlo, tylko ze od tego czasu nic mnie nie bolalo i nawet mdlosci jakby ustapily, a wczoraj na usg bylo dobrze wszystko.Powodzenia dla wizytujących dzisiaj
Dziewczyny, tracę głowę! Cała noc chyba bolał mnie brzuch/plecy (tak delikatnie ale odczuwalnie). Teraz nic mnie nie boli ale schizuje strasznie. Buzilam się w nocy, bo bałam się najgorszego. Teraz leżę w łóżku skupiając się na każdym najmniejszym "uszczypnieciu" w moim ciele - wariatka...
Czy takie bóle powinny mnie martwić (myślę, że nawet jakby nie powinny mnie martwić, to i tak będzie mnie wszystko martwiło) ?
Oj to faktycznie. Ale co, jakoś już z tym się pogodzili? [emoji3]Ja się nie stresowałam reakcją kierowniczki, bo się przyjaźnimy, bardziej obawiałam się reakcji regionalnego i centrali, bo od stycznia poszłam na l4 ciążowe w lutym poroniłam wróciłam do pracy 6 marca, a 7 kwietnia się dowiedziałam o ciąży![]()
No właśnie tak, o dziwo wszyscy twierdza, że się ucieszyli, że mam się oszczędzać, a oni trzymają kciukiOj to faktycznie. Ale co, jakoś już z tym się pogodzili? [emoji3]
Rośniesz kochana, miejsce dla dzidzi się robiPowodzenia dla wizytujących dzisiaj
Dziewczyny, tracę głowę! Cała noc chyba bolał mnie brzuch/plecy (tak delikatnie ale odczuwalnie). Teraz nic mnie nie boli ale schizuje strasznie. Buzilam się w nocy, bo bałam się najgorszego. Teraz leżę w łóżku skupiając się na każdym najmniejszym "uszczypnieciu" w moim ciele - wariatka...
Czy takie bóle powinny mnie martwić (myślę, że nawet jakby nie powinny mnie martwić, to i tak będzie mnie wszystko martwiło) ?
hehe, to u mnie ten zły styl życia jest rodzinny bo nie kojarzę u nas kobiety (wśród mamy, babć, ciotek, kuzynek) która by nie miała z tym problemu... żeby to było takie prosteDziewczyny w dzień dobry tvn właśnie Pani powiedziała, że nudności i wymioty w ciąży dotykają kobiet, które przed ciążą miały zły stan wątroby, bo źle się odżywiały, piły, albo paliły ;p Widzę, że spora część nas prowadziła baaaardzo zły styl życia ;p
Na czacie dd tvn możesz porozmawiać sobie z ta Panią o jej teorii ;phehe, to u mnie ten zły styl życia jest rodzinny bo nie kojarzę u nas kobiety (wśród mamy, babć, ciotek, kuzynek) która by nie miała z tym problemu... żeby to było takie prostea ja myślałam że dają mi się we znaki względy genetyczne, głupia ja
![]()
O kurcze, ale już wszystko ok?Ja to często się zastanawiam skąd oni tych ekspertów biorą.
Ja wczoraj wieczorem przeżyłam horror, pierwsze plamienie... przez kilka godzin uspokoić się nie mogłam i do kibelka latalam, prawdopodobnie mi jakieś naczynko pękło w trakcie załatwiania. Ale co nerwów się najadlam to moje
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom