reklama
Trzymaj się mocno. To nie może się tak skonczyc. Jedź jak najszybciej. Jestem z TobąNapisałam posta ale zniknął jadę do szpitala bo zaczęłam podkrwawiac i pojawił się ostry ból po lewej....czyli tam gdzie jest dzidziuś.....
DigitalGirl
Moderatorka
Dziewczyny dzięki za kciuki i dobre słowo. Dziedzic dalej z nami. FHR + 140 więc serducho bije. Dostałam receptena duphaston, nospe i jakiś trzeci lek na skurcze.
Musi być dobrze !!
Musi być dobrze !!
iwilleatyou
Fanka BB :)
Ufff wiedziałam ze bedzie dobrze :*Dziewczyny dzięki za kciuki i dobre słowo. Dziedzic dalej z nami. FHR + 140 więc serducho bije. Dostałam receptena duphaston, nospe i jakiś trzeci lek na skurcze.
Musi być dobrze !!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Reniuszek trzymam mocno kciuki!!!!
DigitalGirl fantastyczna wiadomość! Aż mi ciepło na serducho!
DigitalGirl fantastyczna wiadomość! Aż mi ciepło na serducho!
tusiaczzek1988
Co to dziś za dzień... Ja też jakoś nie za fajnie się czuje dokuczają mi skurcze ale ja tak mam od początku, zjadłam już rozkurczowe ale nadal czuję brzuszek staram się nie panikować bo na szczęście póki co plamienia całkiem ustały a ten brzuch tak boli od początku tylko czasem mocniej czasem słabiej...mam rozpisane rozkurczowe co 6h...
kosa1212
Kochana bądź dzielna. Trzymam kciuki!!Napisałam posta ale zniknął jadę do szpitala bo zaczęłam podkrwawiac i pojawił się ostry ból po lewej....czyli tam gdzie jest dzidziuś.....
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
JaneHeart
Super! Na pewno będzie dobrzeDziewczyny dzięki za kciuki i dobre słowo. Dziedzic dalej z nami. FHR + 140 więc serducho bije. Dostałam receptena duphaston, nospe i jakiś trzeci lek na skurcze.
Musi być dobrze !!
kosa1212
Będzie na pewno dobrze[emoji2]Dziewczyny dzięki za kciuki i dobre słowo. Dziedzic dalej z nami. FHR + 140 więc serducho bije. Dostałam receptena duphaston, nospe i jakiś trzeci lek na skurcze.
Musi być dobrze !!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Dziękuję kochane, wracam ze szpitala. Kosmowka podkrwawia przoduje. Dzidziuś żyje 168ud i 3, 65cm. Z usg wiek 10tydz 4 dni. Muszę brać duphaston i leżeć. Mialam wybór albo szpital albo dom. Wolę w domu.... To chyba hormony sprawiają człowiek panikuje. Przepraszam was za te alarmy....
Ostatnia edycja: